بهرام دلفان در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: لرستان پتانسیلهای زیادی برای کشت گیاهان دارویی دارد که فرآوری آنها زمینه ارزش افزوده را فراهم میکند.
وی اضافه کرد: براساس فعالیتهای بزرگی که در دانشگاه علوم پزشکی استان داریم قرار است توانمندیهای منطقه را به فعلیت برسانیم تا اثربخشی آنها وجود داشته باشد.
دلفان خاطرنشان کرد: در سالهای گذشته اگر کسی دندان درد میگرفت به وی داروهایی مانند آموکسیسیلین داده میشد که اثربخشی مستقیم هم نداشت اما حال در کشور قطره و محصولات مشابه برای درمان دنداندرد تهیه و تولید شده است.
این عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی لرستان ادامه داد: همین تلاش کوچک در رابطه با این محصولات گیاهی باعث شده بین ۷۰ تا ۸۰ میلیارد تومان هزینه مصرف آنتیبیوتیکها و مسکنهای مضر را در کشور کاهش دهد.
وی گفت: هم اکنون متولی گیاهان دارویی جهاد کشاورزی و داروها بهداشت و درمان و صنعت و معدن هستند که در بعضی مواقع با اصطکاکهایی برخورد میکنند. برای همین باید ستاد گیاهان دارویی فعال شود.
دلفان تصریح کرد: برای تولید گیاهان دارویی سالها طول میکشد، مجوز بدهند که تشکیل جلسات ستاد میتواند در راستای تسهیل این روند مؤثر باشد.
انتهای پیام