به گزارش کسب و کار نیوز، دکتر مراد سپه وند در نشستی خبری، با بیان اینکه مرکز تحقیقات اهل سیاسی بازی و تبلیغ نیست، افزود: محققان مرکز متعهدانه کار کرده و بدون هیچ دیدگاه شخصی به وظایف خود عمل میکنند.
وی تصریح کرد: برای ما درجه و رتبه علمی مهم است و مسائل اجتماعی، فرهنگی و سیاسی را در کار وارد نمیکنیم. بخشی از سربازان علمی استان و کشور در این مرکز مشغول انجام وظیفه هستند و با مسائل پشت پرده و باندبازی میانهای نداریم.
سپه وند گفت: آنچه را که تا به حال نگفتهایم، امروز بیان می کنیم و اعلام خواهیم کرد زمین خواران و رانتخواران چه کسانی هستند و چقدر مرکز را آزار دادهاند.
رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی لرستان بیان کرد: مرکز تحقیقات قدیمیترین دستگاه پژوهشی استان است که در زمان قبل از انقلاب تحت عنوان باغ فلاحت و بعدها به اسم مرکز تحقیقات کشاورزی تا به امروز در حال فعالیت است.
وی از وجود ۱۷۰ پرسنل در این مرکز خبر داد و افزود: این افراد شامل ۳۵ هیئت علمی، ۳۵ محقق هیئت علمی، بین ۱۵ تا ۲۰ مدرس و آموزش گر و ۸۵ پرسنل خدماتی هستند.
سپه وند با بیان اینکه این مرکز مهمترین پایگاه تحقیقاتی غرب کشور را پایه گذاری کرده است، ادامه داد: باغ فلاحت را از دست رانت خوارانی که اشخاص موثر دولتی هستند با چنگ و دندان حفظ کردهایم و هم اکنون پرونده باغ با تمامی حواشی در اختیار مقام معظم رهبری و وحید حقانیان است.
این عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی لرستان ادامه داد: به عنوان نماینده مردم پیگیر موضوع زمین خواری باغ فلاحت هستیم و در این راه تهدیدها و جدلهای زیادی را دیده ایم.
وی خاطرنشان کرد: این مرکز بازوی علمی و فنی سازمان جهاد کشاورزی است و در اکثر موارد بدون مشاوره از ما تصمیمی نمیگیرد.
سپه وند به عملکرد مرکز در رابطه با طرح های آبخیزداری، مبارزه با آفات و بیماری ها، تولید ارقام اصلاح شده و… اشاره کرد و با بیان اینکه تاکنون چندین رقم توسط مرکز به کشاورزان استان و کشور معرفی شده است، گفت: زیبنده یک مسئول نیست که بدون اطلاع، اقدامات مرکز را زیر سوال ببرد و در کل منکر آنها شود.
رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی از تولید سالیانه ۲۵ هزار تن بذر اصلاح شده گندم و جو توسط محققین این مرکز خبر داد و افزود: همچنین با دو موسسه تحقیقات بین المللی سیمیت و ایکاردا همکاری داریم و پروژههای مهمی را پیگیری میکنیم.
وی خاطرنشان کرد: ما پا به پای اداره کل منابع طبیعی استان کارهای مطالعاتی را در شول آباد الیگودرز آغاز کردهایم و در این رابطه با آنها قرارداد داریم.
سپه وند در بخش دیگری از صحبت های خود به راهاندازی مرکز رشد اشاره کرد و افزود: قرار است به زودی واحدهای فناور در زمینه کشاورزی و منابع طبیعی در این مرکز مستقر شوند.
این عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی در مورد اعتباری که برای تدوین سند به مرکز داده شده است، نیز بیان کرد: این پول تحت دو فقره چک به صورت مستقیم از سوی استانداری به حساب تمرکز وجوه درآمد خزانه دولت واریز شد و بعد از برداشت مقداری از آن توسط خزانه به مرکز برگشت و صرف نگه داشتن نیروهای شرکتی شده است.
وی با بیان اینکه دولت تنها هزینه پروژه های عمرانی و حقوق پرسنل را تامین میکند، افزود: برای هزینه های جاری، مرکز موظف به گرفتن طرح و انجام پژوهش برای دیگر دستگاه ها است.
سپه وند خاطرنشان کرد: در ابتدای تهیه این سند از مدیریت بحران چیزی درخواست نکردیم و خود آنها به صورت داوطلبانه هزینه آن را تقبل کردند و حال می گویند که ۹۰ میلیون را بردید و چه کاری کردید؟
رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی لرستان بیان کرد: ۵۰ نفر از محققین، کارشناسان و اساتید دانشگاه ها با ما بر روی این سند کار کردهاند و نهایی شده است، باید در شورای اداری مطرح می شد که متاسفانه مدیریت بحران این کار را انجام نداده و صدها ساعت کار کارشناسی به زیر سوال رفته و نادیده گرفته شده است.
وی تصریح کرد: رونوشت نهایی سند برای تمامی ادارات فرستاده شده و اولین سند خشکسالی ملی بوده که در نوع خود اقدام ارزشمندی است.
سپه وند گفت: در زمینه خشکسالی حدود ۵۰ سال به خود جفا کردهایم و روند بهبود آن نیز به آهستگی انجام خواهد شد و نباید انتظار داشت یک شبه تمامی مشکلات حل شوند.
انتهای پیام