به گزارش کسب و کار نیوز، دکتر سید «موسی خادمی» در بازدید از بام برای جانمایی پارک بازی اظهار کرد: بام خرمآباد یک استعداد و پتانسیل مهم برای شهر محسوب میشود که کارهای خوبی در آن انجام شده است.
وی با بیان اینکه میتوانیم اقدامات بهتری نیز در این مکان انجام دهیم، افزود: هزینههای زیادی در این مکان شده اما نتوانستهایم آوردهای برای جامعه داشته باشیم.
خادمی خاطرنشان کرد: باید بهرهبرداریهای لازم را با ایجاد فعالیتهای جذاب از این مکان ببریم و به اقتصاد نیز کمک کنیم.
استاندار لرستان ادامه داد: در همین راستا مشاور، طرح کلی ایجاد پارک بازی با حفظ و رعایت بحثهای محیط زیستی و منابع طبیعی در نظر گرفته و قرار است پروژهای جذاب، گردشگرپذیر و درآمدزا ایجاد شود.
وی با بیان اینکه گزارش این طرح آماده شده و این هفته اعلام میشود، افزود: مطابق با کار مشاور و بر اساس طرح پیشنهادی وی فراخوان سرمای گذاری داده میشود و حمایتهای خود را از آن خواهیم داشت.
خادمی با اشاره به ایجاد پارک بازی در بام خرمآباد گفت: بیشتر تمرکز کار روی ایجاد شهربازی مدرن در این منطقه است و منابع هم پیشبینی و معین شدهاند که به دنبال پیدا کردن نقطه مناسب برای ایجاد آن هستیم.
استاندار لرستان با بیان اینکه در چند روز آینده برای این پروژه به جمعبندی خواهیم رسید، گفت: بین ۷ تا ۸ میلیارد تومان هزینه برای این طرح نیاز است که بیش از ۵۰ درصد آن تامین شده و مشکلی در این رابطه نخواهیم داشت؛ تنها باید زمین مناسب آن را پیدا کنیم.
وی به باغ وحش کاسیت نیز اشاره کرد و افزود: این طرح بدون مطالعه انجام شده است، در این رابطه باید بررسی بیشتری صورت پذیرد و تصمیم بگیریم که وجود آن چقدر ضرورت دارد چراکه باید مقوله بهداشت و تغذیه این حیوانات تامین شود و اگر این موارد رعایت نشوند نمیتوان به صرف داشتن باغ وحش جان این موجودات را به خطر انداخت.
خادمی اظهار کرد: سعی میکنیم که باغ وحش نیز در طرح پارک بازی گنجانده شود اما نیاز به بررسی بیشتری دارد.
استاندار لرستان در خصوص ساختمان امید نیز گفت: قرار بود از محل فروش ساختمان قدیمی استانداری و سایر املاک دولت درون شهر این بنا ساخته شود که متاسفانه تنها یک سوم اعتبار مورد نیاز تامین شده و باید به فکر مابقی آن باشیم.
وی با اشاره به اینکه حدود ۶۰ میلیارد تومان دیگر پول برای تکمیل ساختمان نیاز است، گفت: هم اکنون مشکل تامین اعتبار داریم و رقم مورد نیاز نیز بالا است؛ بخش زمانبر ساختمان به اتمام رسیده و تنها هزینهبر آن مانده که در صورت تامین منابع مورد نیاز آن پروژه به بهرهبرداری میرسد.
انتهای پیام