صفحه اصلی / فرهنگی / میراث فرهنگی و گردشگری / غرفه داران برتر نمایشگاه صنایع دستی کشور معرفی شدند
غرفه داران برتر نمایشگاه صنایع دستی کشور معرفی شدند

غرفه داران برتر نمایشگاه صنایع دستی کشور معرفی شدند

غرفه داران برتر یازدهمین نمایشگاه سراسری صنایع دستی و هنرهای سنتی ایران ، روز یکشنبه در جریان برگزاری مراسم اختتامیه در کرمانشاه معرفی و با اهدای لوح تقدیر شدند.

 

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایرنا، معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کرمانشاه در این مراسم گفت: هنرمندان ۲۷ استان کشور در قالب ۱۵۰غرفه از دوم تا هفتم مرداد آثار خود را در این نمایشگاه عرضه کردند.
پروانه حیدری ، به استقبال خوب مردم از این نمایشگاه اشاره کرد و افزود: باتوجه به شرایط نامساعد اقتصادی مردم، در چهار روز اول نمایشگاه، سه میلیارد ریال از آثار هنرمندان در نمایشگاه فروش رفته است.
او این میزان فروش را چشمگیر و خوب دانست و گفت: مردم کرمانشاه همواره از صنایع دستی استقبال می کنند و در نمایشگاه ها و در میزان فروش محصولات این استقبال نمود پیدا می کند.
معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کرمانشاه در ادامه یکی از مشکلات صنایع دستی استان را بسته بندی و طراحی دانست و گفت: اگرچه اقدام هایی دراین رابطه شده اما هنوز اول راه هستیم و باید در این زمینه بیشتر کار کنیم.
حیدری با اشاره به اینکه نمایشگاه ساعت ۲۲ امشب به کار خود پایان می دهد، گفت: به رسم همه نمایشگاه ها، غرفه داران برتر براساس آیتم هایی مانند غرفه آرایی، چیدمان، وجود محصولات ایرانی در غرفه ها و نبود محصولات خارجی و همچنین وجود صنایع دستی صرف در غرفه ها انتخاب شده اند.
در این مراسم از شاهرخ پوری از سمنان در رشته نمدمالی و نعمت الله بهرامی رشته قفل سازی سنتی از چهارمحال و بختیاری به عنوان غرفه داران برتر تقدیر شد.
سعید رضایی در رشته قلم زنی از اصفهان، اکرم نجفی در رشته گلیم بافی از کرمانشاه، امیرعباس زرندی رشته ملیله بافی از کرمانشاه، عبدالله خورانی رشته گلیم نقش برجسته از ایلام و علی نادری در رشته ورمی بافی از آذربایجان شرقی نیز تقدیر شدند.
در بخش غرفه های ورک شاپ نیز از رحمت الله نوخاف در رشته تراش سنگ های قیمتی از خراسان جنوبی، طاهره خدامی رشته گلابتون دوزی از هرمزگان، مُنا زنده دل رشته منبت چوب از گیلان، ابراهیم یوسفی پیشکسوت ارغوان بافی، سمیه ویسی در رشته تهذیب ، فهمیه افشاری در رشته نگارگری و عباس سرندی در رشته ملیله بافی همگی از کرمانشاه تقدیر شدند.

** صنایع دستی باید وارد زندگی مردم شود
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کرمانشاه در این مراسم از صنایع دستی به عنوان نماد بارز کالای ناب ایرانی نام برد و گفت: این کالای با ارزش و گرانبها باید وارد زندگی مردم شود.
مهرداد سالاری افزود: در گذشته مردم ما از هنرهای دستی خودشان برای رفع امور روزانه استفاده می کردند اما امروز این صنایع جنبه تزیینی پیدا کرده است.
او در ادامه با اشاره به زحمات هنرمندان صنایع دستی در خلق آثار هنری در سطح کشور، گفت: این آثار با ارزش باید در بهترین مکان ها و با ظرافت عرضه شود تا مردم استقبال بیشتری از آنها داشته باشند.
سالاری مکان برگزاری نمایشگاه در کرمانشاه را مناسب صنایع دستی ندانست و اظهار داشت: صنایع دستی را نباید در این سوله های خشن و بدون ظرافت ارائه کرد بلکه باید مکانی مناسب برای عرضه این آثار ناب و اصیل در نظر گرفت.

** بازاریابی و فروش حلقه مفقوده صنایع دستی است
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه هم، بازاریابی و فروش را یکی از حلقه های مفقوده در حوزه صنایع دستی دانست و گفت: باید راهکارهای مناسبی برای فروش و عرضه آثار دستی هنرمندان ارائه کنیم.
جلیل بالایی ، یکی از راهکارهای موثر در زمینه بازاریابی و فروش صنایع دستی را فضای مجازی دانست و از هنرمندان خواست از این فضا برای عرضه محصولات خود استفاده بهینه کنند.
او گفت: امسال برای بهره گیری هرچه بیشتر از خدمات فضای مجازی از اپراتور همراه اول دعوت کردیم که در نمایشگاه غرفه ای بزند و ما را در این زمینه همراهی کند.
بالایی برپایی نمایشگاه های متنوع را نیز یکی دیگر از راهکارها برای معرفی هرچه بهتر و بیشتر آثار هنرمندان صنایع دستی دانست و گفت: هنرمندان می توانند با حضور فعال در نمایشگاه ها آثار خود را به مردم بشناسانند و از محل فروش آن درآمدی برای خود به دست بیاورند.
اجرای موسیقی سنتی کُردی و سخنرانی مسئولان استانی از جمله برنامه های مراسم افتتاحیه یازدهمین نمایشگاه سراسری صنایع دستی و هنرهای سنتی ایران در کرمانشاه بود.
انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

رشد ۴۲ درصدی ورود گردشگران خارجی به ایران/ بازدید ۵ میلیون خارجی از ایران در ۱۱ ماه

به گزارش کسب و کار نیوز، سازمان جهانی گردشگری وابسته به سازمان ملل در گزارشی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.