محمد سیفزاده در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: پیشینه تئاتر مدرن نسبت به سینما از قدمت بالاتری در لرستان برخوردار بوده چنانکه در اوایل قرن حاضر تئاتر توسط معلمین و مدرسینی از جمله مرحوم دکتر زرینکوب در دبیرستانهای خرمآباد شکل گرفت.
وی ادامه داد: تئاتر لرستان در دهههای ۴۰ و ۵۰ توسط بزرگانی مانند حسین شیدایی، غلامحسین لطفی و محمد رایگان (پدر مسعود رایگان) فعال شد و این افراد به نوعی پایهگذار تئاتر حرفهای در لرستان محسوب میشوند که توانستند آن را به جایگاه خوبی برسانند و در آن ایام در کنار تئاتر نقش عمدهای نیز در مدیریت سینماهای خرمآباد برعهده داشتند.
سیفزاده اضافه کرد: از طرفی بهترین سینمای لرستان نیز سینمای ۷۰ میلیمتری رنگین کمان خرمآباد بود که با تلاش ایرج جوادی در دهه ۵۰ شروع به فعالیت کرد.
این فعال هنری خاطرنشان کرد: بدون شک اوج فعالیت تئاتر استان را میتوان در دهه ۵۰ و اوایل دهه ۶۰ یاد کرد و اوج فعالیت سینمایی لرستان نیز دهه ۷۰ به شمار میرود.
وی یادآور شد: امروزه با گذشت دو دهه از ساخت آخرین فیلمهای سینمایی در لرستان شاهد آن هستیم که سینمای لرستان نسبت به دوران اوج خود فاصله بسیار زیادی گرفته و این موضوع دلایل مختلفی دارد.
سیفزاده افزود: خوشبختانه تئاتر لرستان امروز وضعیت بهتری داشته و هنرمندان لرستان توانستند نمایشهای خوبی در سطح کشور به اجرا درآورند و نامی از تئاتر استان در کشور و سر زبانها بیاورند.
انتهای پیام