صفحه اصلی / استان ها / لرستان / تقویت کدخدا منشی در جوامع محلی
تقویت کدخدا منشی در جوامع محلی

یک مسوول بیان کرد:

تقویت کدخدا منشی در جوامع محلی

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری لرستان بر تقویت کدخدا منشی و میانجی‌گری در جوامع محلی و قبیله‌ای در استان تأکید کرد.

روستا

به گزارش کسب و کار نیوز ، دکتر بیژن دارایی در جلسه شورای حفاظت از اراضی ملی استان با بیان اینکه ۳۰ طرح در حوزه پیشگیری‌های اجتماعی، رشد مدار و فرهنگی به استان ابلاغ شده که برای ما بار حقوقی و مالی دارد، افزود: برای آموزش معلمان ضمن خدمت طرحی با همکاری آموزش‌وپرورش و آموزش مربیان مهدکودک با همکاری بهزیستی و کارگاه‌هایی برای تربیت مدرسین در نظر گرفته است.

وی با بیان اینکه بنا نیست در اجرای این طرح‌ها مجری صفر باشیم بلکه طرح‌های توصیفی داریم تا آنان را کاربردی کنیم، یادآور شد: در پیشگیری از موضوعاتی که در استان وجود دارد باید به اقتضای محلی و بومی برنامه‌هایی را تدوین کرد.

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری لرستان گفت: طرح‌های مطالعاتی با همکاری دانشگاه لرستان و آزاد انجام خواهد شد.

وی افزود: تا ظرف یک ماه دستگاه‌های اجرایی استان مهم‌ترین آسیب‌های اجتماعی و جرائمی که در دستگاه اجرایی که مشغول به خدمت هستند رخ می‌دهد را به معاونت پیشگیری دستگاه قضایی استان اطلاع دهند.

دارایی گفت: بناست این آسیب‌ها در قالب رساله‌های مطالعاتی به دانشجویان مقطع دکتری واگذار شود و دستگاه‌های اجرایی مکلفند همکاری لازم را با آن‌ها داشته باشند و در کنار کارهای تحقیقاتی معاونت پیشگیری از وقوع جرم دستگاه قضایی به‌عنوان یک‌راستی آزمای حضور دارد.

وی تأکید کرد: البته دستگاه‌های اجرایی استان در کنار معرفی معضل باید برای مقابله راهکارهایی را نیز ارائه دهند و نقش خود دستگاه هم برای جلوگیری از آسیب‌ها مشخص شود.

عضو شورای قضایی لرستان بیان کرد: هدف از شناسایی آسیب‌ها این است که هرچند که ما با همه جرائم و آسیب‌ها آشنا هستیم و ارائه راهکار علمی متناسب با نوع آسیب ارائه دهند چراکه ارائه راهکار بدون پشتوانه علمی محکوم‌به شکست است.

وی بیان کرد: رویکرد معاونت پیشگیری کاربردی است تا گامی هرچند اندک در این راستا برداشته شود.

دارایی با بیان اینکه در جوامع محلی و قبیله‌ای مشکلات و تنش‌ها با کدخدا منشی حل شود و این موضوع را در جوامع محلی تقویت کنیم، یادآور شد: در این راستا باید از ظرفیت فرمانداری، دهیاران و اهالی برای میانجی‌گری استفاده شود.

دارایی تصریح کرد: دانشگاه آزاد لرستان به‌عنوان پایلوت در رشته حقوق انتخاب شده که می‌تواند پایه‌ای برای مطالعات این حوزه باشد.

رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح لرستان بر ضرورت شناسایی عوامل عمومی منجر به وقوع جرم در دستگاه‌های اجرایی استان تاکید کرد.

به گزارش کسب و کار نیوز، صید محمد محمودی در جلسه شورای حفاظت از اراضی ملی استان گفت: در بحث پیشگری از آسیب‌های اجتماعی باید طرح‌ها کاربردی و عملی انجام و در این راستا کارگروه‌های تخصصی تشکیل شود.

وی افزود: هم‌چنین کارگروهی تشکیل و نسبت به شناسایی عوامل عمومی در ادارات منجر به وقوع جرم می‌شود. هم‌چنین باید عوامل اصلی وقوع جرم را شناسایی و نسبت به مقابله با آن اقدام شود.

رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح لرستان افزود: باید دستگاه‌های پیشرفته علمی در ادارات حاکم شود قطعا در حسابرسی‌ها و جلوگیری از جرائم مالی موثر خواهد بود.

وی بیان کرد: باید عواملی که مشترک بین همه دستگاه‌های اجرایی است و سبب می‌شود که فرد مرتکب جرم شود را نیز شناسایی کنید.

محمودی با بیان اینکه متاسفانه در جامعه رشوه‌خواری، پارتی بازی و اختلاس وجود دارد، گفت: معاونت پیشگیری از وقوع جرم دستگاه قضایی با همکاری مدیران در سطوح مختلف باید راه را برای تقویت روحیه دینی باز کنند چراکه با تقویت روحیه دینی بسیاری از جرائم ما کاهش پیدا می‌کنند.
 

انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

افتتاح تلویزیون اینترنتی جوانان

افتتاح تلویزیون اینترنتی جوانان به مناسبت هفته جوان در لرستان

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایسنا, سید علی کریمی جوانان را …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.