دکتر حسن گنجیزاده زواره در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: نمک دریا که امروز بازارگرمی یافته است از تبخیر آب دریا حاصل میشود.
وی اضافه کرد: امروزه نمک دریایی در تهیه انواع چیپسها کاربرد فراوانی دارد.
گنجیزاده زواره گفت: طعم خوش نمک دریایی نسبت به نمک معمولی ازجمله تولید این ماده خوراکی بوده اما این عنصر فاقد ید است.
این فوق تخصص غدد و متابولیسم بیان کرد: ید مادهای مهم و ضروری برای سلامت بدن انسان است و نمک دریایی برخلاف نظر عامه مردم فاقد این عنصر است.
وی تأکید کرد: براساس اعلام وزارت بهداشت، نمک دریایی حاوی فلزات سنگین همچون آرسنیک است که این عنصر شیمیایی موجب بروز سرطان در بدن انسان میشود.
گنجیزاده زواره یادآور شد: کارشناسان آزمایشگاه بر این باورند که استفاده از نمک دریا موجب بروز اختلال در عملکرد کبد، کلیه، گوش و دستگاه گوارش خواهد شد.
این متخصص غدد و متابولیسم تصریح کرد: شن، ماسه، جیوه و سرب از دیگر ناخالصیهای موجود در نمک دریایی بوده که برای سلامت بدن مضر است.
انتهای پیام