به گزارش کسب و کار نیوز، کرمعلی قندالی در شورای امور عشایر استان اظهار کرد: در مناطقی که در اختیار عشایر است آسیبهای کمتری در حوزههای مختلف از جمله محیطزیست را شاهد هستیم.
وی با انتقاد از صحبتهای مدیرکل محیطزیست لرستان مبنی بر اینکه برای جادهسازی راههای تردد عشایر محیطزیست نابود شده است، تصریح کرد: برای یک جاده ما را زیر سوال میبرند، به اقرار سازمان محیطزیست کشور در جاهایی که عشایر حضور دارند، مراتع و اراضی کمتری تخریب شدهاند.
قندالی تاکید کرد: عشایر نه تنها مخرب محیطزیست نیستند بلکه بهترین محیطبانان هستند.
رئیس سازمان امور عشایر ایران یادآور شد: براساس آمار ۸۰ درصد آتشسوزی سال گذشته در مناطقی بود که قرق بودند و این نشان میدهد که علت آسیب به محیط زیست کشور عشایر نیستند.
وی گفت: البته در برخی مناطق تخریب صورت گرفته و این موضوع را رد نمیکنم، به نظرم در این خصوص باید با مردم تعامل بیشتری داشت.
قندالی اظهار کرد: سطح سواد، دانش و مهارت و طرح ویژه بهداشتی و درمانی در شورای عالی عشایر کشور در سال ۹۳ و ۹۵ تصویب شدند و به دستگاههای مربوطه ابلاغ شد. باید الان بپرسیم که دستگاههای مرتبط در این مدت چه کاری کردهاند؟
رئیس سازمان امور عشایر ایران اظهار کرد: اگر شهروندان نیاز به خدمات دارند، پس عشایر هم نیازمند خدمات هستند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود افزود: آموزش و پرورش در بحث آموزش عشایر سنگ تمام گذاشتند و هر جا که میرویم یک چادر سفید وجود دارد. ۴۵ درصد دانشآموزان عشایر در مقطع اول و دوم راهنمایی ریزش دارند و در این خصوص مشکل داریم. باید شرایط تحصیل را برای همه دانشآموزان عشایری فراهم کرد.
قندالی اضافه کرد: آییننامه ساماندهی عشایر با اینکه یک دهه از آن گذشته، بسیاری از مسئولین دستگاههای مرتبط از آن بیخبرند.
رئیس سازمان امور عشایر ایران گفت: در حوزه زیرساختها برای عشایر تا حدودی خوب کار کردیم و در حوزه راه همچنین؛ در حوزه آب ۵۰ درصد کار شده است.
وی بیان کرد: دو سه ماه آینده ۹ دستگاه ماشین را به مجموعه خود تزریق میکنیم و استاندار لرستان هم قول دادند شش دستگاه تانکر آبرسان به استان بدهند.
انتهای پیام