به گزارش کسب و کار نیوز، «علیرضا تختشاهی» مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کرمانشاه در این مراسم توسعه زیرساختهای فاضلاب استان را از اولویتهای استان دانست و گفت: اکنون ۸ تصفیهخانه فعال در استان داریم.
وی با اشاره به در حال ساخت بودن شماری تصفیهخانه فاضلاب در شهرهای استان، خاطرنشان کرد: میکوشیم هر دو ماه یکی از این تصفیهخانههای فاضلاب را وارد مدار بهرهبرداری کنیم.
تختشاهی در خصوص تصفیهخانه فاضلاب کنگاور نیز گفت: این تصفیهخانه با اعتباری بالغ بر ۲۳۰ میلیارد ریال و در زمینی به وسعت ۶ هکتار احداث شده و شامل یک مدول با دو خط جریان است.
به گفته این مسئول، کار ساخت این تصفیهخانه از سال ۹۱ آغاز شده و جمعیتی ۵۲ هزار نفری را پوشش دهد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری استان کرمانشاه ظرفیت تصفیهخانه فاضلاب کنگاو را ۸۰۰۰ مترمکعب در شبانهروز دانست که میتواند تا سقف ۱۲ هزار مترمکعب در افق ۱۴۲۰ افزایش یابد.
تختشاهی کمبود اعتبار را مهمترین مشکل این پروژه برشمرد و افزود: با تکمیل شبکههای فاضلاب، اعتبار هزینه شده برای این پروژه ۳۳۰ میلیارد ریال خواهد شد.
تختشاهی طول شبکه فاضلاب کنگاور را ۲۲۰ کیلومتر عنوان کرد که روند تکمیل آن ۹۲ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه در ادامه خواستار حمایت ویژه وزارت نیرو برای اجرای طرحهای بلندمدت آبرسانی به شهرهای استان کرمانشاه شد و گفت: شرق استان از نظر منابع آبی فقیرتر از سایر نواحی کرمانشاه است.
تختشاهی افزود: البته اکنون برای گذر از فصول گرم طرحهای کوتاه مدت با همکاری آب منطقهای اجرا شده است.
وی سپس به بسته شدن نخستین قرارداد استفاده از آب خاکستری و پسابهای شهر کرمانشاه با پالایشگاه آناهیتا اشاره کرد که گامی موثر در استفاده بهینه از منابع آب است.
«خزایی» سرپرست فرمانداری کنگاور نیز تأمین اعتبار تکمیل سد کبوترلانه با پیشرفت فیزیکی ۶۵ درصد را خواستار شد.
وی یادآور شد: برای توسعه سرمایهگذاری و صنعتی شدن کنگاور و حل مشکل بیکاری شهرستان به تکمیل این سد نیاز داریم.
انتهای پیام