حمیدرضا کرمی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: کشت و تولید زعفران نقش مؤثری در ایجاد و افزایش درآمد و اشتغال پایدار بهرهبرداران دارد.
وی اضافه کرد: با توجه به خصوصیات و اشتغالزایی و نقش این گیاه در حفظ منایع آب و خاک، توسعه آن گام مؤثری در جهت کشاورزی پایدار و توسعه مناطق روستایی دارد.
کرمی بیان کرد: با نگاه به برخی ویژگیهای طبیعی، اقتصادی و اجتماعی موجود در استان برنامهریزی و سیاستگذاری در راستای پایداری منابع آب و خاک این استان ضروری است.
عضو هیأت علمی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی لرستان گفت: ترویج و آموزش کشت گیاه زعفران به متقاضیان تولید این محصول، با توجه به سابقه اندک تولید آن در میان کشاورزان برای جلوگیری از خسارات احتمالی ناشی از عدم رعایت دستورالعملهای فنی کاشت لازم است.
وی افزود: در این راستا میتوان سرمایهگذاران را برای صنایع تبدیلی و غذایی و بستهبندی محصول اصلی زعفران و فرآوری و استفاده از تولیدات فرعی آن ترغیب و جذب کرد.
کرمی ادامه داد: همچنین تشکیل تعاونیها و اتحادیه زعفرانکاران استان، با هدف تهیه و توزیع پیاز مرغوب با قیمت مناسب، آموزش متقاضیان، کوتاه کردن دست واسطهها و… ضروری بوده و باید جایگاه زعفران استان در سطح ملی و برندسازی تخمین و انحصار فروش آن را نهادینه کرد.
انتهای پیام