به گزارش کسب و کار نیوز، «محمد نوذری» با اشاره به اهمیت نقش سمنها در انجام مأموریتهای بزرگ فرهنگی و اجتماعی اظهار کرد: حفاظت از میراثفرهنگی و آشنا کردن جوانان با پیشینه تاریخی کشور از جمله وظایف سمنهای حوزه میراث فرهنگی است.
وی با بیان اینکه سمنها صدای مردم را سر میدهند، ادامه داد: سمنهایی که با زمینهی میراثفرهنگی فعالیت میکنند حفاظت از میراثی چند هزار ساله ایران را وجههی همت خویش قرار دادهاند که باید در این راستا تاریخ این مرز و بوم را بهصورت مدون مطالعه کنند و به جامعه امروز و دنیا بشناسانند.
معاون استاندار ایلام به اهمیت صنعت گردشگری در دنیای امروز اشاره کرد و ادامه داد: گوشه گوشهی استانهای شرکتکننده در این نشست دو روزه جاذبههای طبیعی و گردشگری دارد که امید میرود سمنهای این حوزه به رونق اقتصاد گردشگری در استانها کمک کنند.
نوذری به نقشآفرینی مردم ایلام در دفاع مقدس و امروز در برپایی همایش باشکوه اربعین اشاره کرد و از تدوین سند جامع اربعین در استان خبر داد و تصریح کرد: سمنها میتوانند در این زمینه کمک کنند.
وی تصریح کرد: در هر جایی که کارها را به مردم واگذار کردهایم موفق بودهایم و دولت تدبیر و امید نگاه بسیار مثبتی به سمنها دارند به طوریکه در استان ایلام ۴۳۳ سمن فعال وجود دارد و همه زمینهها نقش خود را به خوبی ایفا میکنند.
«معروف بسطامی» فرماندار ایلام نیز در این مراسم شمار فراوانی سمنها را نشانهی اعتماد دولت به مردم دانست و خاطرنشان کرد: راه حل مشکلات جامعه از دل این سازمانها میگذرد و همواره با دادن برنامه به برطرف کردن مشکلات کمک میکنند.
وی راهنمایی کردن جامعه و افزایش مسئولیت اجتماعی را از دیگر جنبههای نقشآفرینی سمنها عنوان و ابراز امیدواری کرد که قوانینی درباره سمنها شکل بگیرد که با تغییر دولتها شاهد تغییر رویکرد نسبت به این تشکلها نباشیم.
سومین دوره توانمندسازی سمنهای میراثفرهنگی منطقه ۴ کشور در ایلام دیروز ۲ دی آغاز شد.
انتهای پیام