به گزارش کسب و کار نیوز، یوسفی با اشاره به اینکه از همه ارقام زیتون در گیلان میتوان روغن کشی کرد، گفت: البته با بهبود فرآیند تولید، میتوان محصول زیتونی به بار آورد که روغن بیشتری داشته باشد.
وی افزود: دانش فرآیند تولید درست و زمان مناسب برداشت زیتون روغنی را در اختیار جهاد کشاورزی قرار دادهایم تا از طریق مراکز ترویج جهاد کشاورزی در اختیار باغداران قرار گیرد.
یوسفی، خاطرنشان کرد: البته دانش فرآوری و روغن کشی روز دنیا را هم از طریق مدیریت صنایع تبدیلی و غذایی کشاورزی در اختیار کارخانه داران قرار دادهایم.
رییس ایستگاه تحقیقات زیتون رودبار به راه اندازی آزمایشگاه حسی روغن زیتون از ۶ سال پیش برای کنترل کیفیت این محصول در این ایستگاه تحقیقاتی اشاره و تصریح کرد: در این آزمایشگاه علاوه بر بررسی کیفیت روغن زیتون، هر ماه یک دوره آموزشی برای کارشناسان فنی کارخانههای روغنکشی و کارشناسان مراکز بهداشت، غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی برای آموزش نحوه تعیین کیفیت و سلامت روغن زیتون برگزار میشود.
یوسفی، از گردآوری و مستند سازی اطلاعات مربوط به خصوصیات شیمیایی روغن زیتون ارقام زرد و ماری خبر داد و گفت: تحقیقات درخصوص دیگر ارقام هم در حال اجراست که پس از تکمیل، برای ثبت به شورای بینالمللی زیتون برای تعیین ارزش مادی و معنوی زیتون و ثبت بینالمللی آن ارسال میشود؛ اقدامی که اگر اجرایی شود، محصولات جانبی زیتون از جمله روغن زیتون به عنوان یک برند بین المللی معرفی خواهد شد.
انتهای پیام