به گزارش کسب و کار نیوز، «محمد رهبری» قائم مقام مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان در این نشست با بیان مقایسه وضعیت مشاغل بومی و مشاغل نوین، به چالشهای پیش روی حذف مشاغل بومی اشاره و اظهار کرد: بهرهگیری از دانش روز در جهت بهرهوری بیشتر از مشاغل بومی یک ضرورت است و آگاهی از چالشهای برخی کشورهای توسعهیافته در اینباره، رسیدن به هدف مطلوب را برای ما آسان خواهد کرد.
وی افزود: آموزش و بسترسازی موثر در جهت توسعه مشاغل بومی و خوداشتغالی نقش بسزایی در توسعه فرهنگ کار و ارزشآفرینی در فرهنگ بومی دارد.
قائم مقام مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان تصریح کرد: برای برونرفت از مشکل کاهش رونق اقتصادی باید موضوع تهاتر کالا با جایگزینی گردشگر از طریق طراحی مدل نوین اقتصاد گردشگر محور در دستور کار مراکز تصمیمساز استان قرار گیرد و محققین نیز با پژوهش و تحقیق در این زمینه راهگشا باشند.
رهبری خاطرنشان کرد: تولید محتوای مناسب و تغییر رویکرد نظام آموزشی در جهت اهمیت به مشاغل و فرهنگسازی کار در میان نوجوانان و جوانان در فرهنگسازی کار نقش کلیدی دارد.
وی از همه صاحبنظران در تولید محتوای علمی و فرهنگی خواست تا به پایش و حذف برخی مثالها و کنایهها که به غلط در فرهنگ ایرانی ریشه دوانیده است، بپردازند.
قائم مقام مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان یادآور شد: تقویت دیپلماسی با استانهای مرزی و تلاش در جهت برقراری تعاملات موثر و مفید با بهرهگیری از تجارب موفق بینالمللی به تقویت ارتباطات ضعیف کنونی و توسعه اقتصادی منطقه منجر میشود.
انتهای پیام