«ماهرخ بلوری» در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: وقتی بحث از اشتغال و کارآفرینی زنان به میان میآید، فقط زنان کارمند به ذهن متبادر میشوند، در حالی که بیشترین میزان اشتغال به زنان روستایی و خوداشتغال و کارآفرین شهری اختصاص دارد، بنابراین یکی از مهمترین معیارها جهت سنجش درجه توسعهیافتگی، میزان اهمیت و اعتباری است که زنان در آن کشور دارند.
این مسئول با تأکید بر ضرورت کارآفرینی زنان توسط دستگاهها، ادامه داد: باید به افزایش و گسترش فرصتهای شغلی بر مبنای خلاقیت که بار فرهنگی و ارزشی آن قابل کنترل است، پاسخ مثبت داد و از آنجا که زنان دارای طبع مادرانهای هستند، باید شغلی را انتخاب کنند که برای آن از هر حیث آمادگی داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه باید دورههای آموزش کیفیت در سیستمهای آموزشی به صورت هدفمند برگزار شود، افزود: مسئولان و مدیران آموزشی با توجه به رسالت و اهدافی که دارند، باید الگوهایی را برای اجرا و ارتقای کیفیت دورههای آموزشی به کار بگیرند تا با انجام اقدامات پژوهشی، نواقص، کاستیها و مشکلات موجود در سیستم آموزشی را کشف و در راستای رفع آن اقدام کنند.
بلوری با تأکید بر اینکه میان نهادهای اجتماعی، خانواده از اهمیت زیربنایی برخوردار است، خاطرنشان کرد: در کانون خانواده انسان رشد پیدا میکند، وارد اجتماع و صحنهگردان خانوادهای جدید میشود و جامعه را تحت تأثیر مستقیم خود قرار میدهد. علاوه بر این، زنان جامعه، محور تولد، پرورش نسل و هدایت مردان امروز و آینده هستند و نقش فزایندهای در تقویت اعتماد، اطمینان، همدلی، همراهی و ارتقای جایگاه اعضای خانواده دارند.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری زنجان یادآور شد: دانشگاهها بهترین و مناسبترین بستر برای رشد و ارتقای نوآوری و فناوری هستند و مسئولان موظفند که با شناسایی تخصصی ظرفیتها و پتانسیلهای موجود در مراجع آموزش عالی، فارغ از گرایشهای سیاسی شرایط را تحلیل کرده و راهکارهای عملی برای استفاده هر چه بهتر از این ظرفیتها ارائه دهند.
انتهای پیام