به گزارش کسب و کار نیوز، هوشنگ بازوند در جلسه کمیسیون ایمنی حمل و نقل جاده ای استان افزود: سال گذشته ۵۶۹ نفر یعنی بطور میانگین روزانه ۱٫۶ نفر در جاده های استان جان خود را از دست دادند که تعداد بالایی است و به هیچ عنوان پذیرفتنی نیست که برای سال جاری هم تکرار شود.
بازوند بر تهیه و اجرایی کردن برنامه های علمی و راهبردی به منظور کاهش تلفات جاده ای استان تاکید کرد و گفت: در این برنامه ها باید به صورت دقیق وظایف هر کدام از دستگاه ها مشخص باشد.
وی تصریح کرد: در این برنامه مدون باید مشخص شود در سال ۱۳۹۷ تلفات جاده ای استان با چه برنامه هایی کاهش پیدا می کند و برای نیل به این هدف به چه ابزارها و امکاناتی نیاز داریم. در این راستا مواردی همچون حذف نقاط پرحادثه، انتقال سریع مجرومین و مصدومین، حضور بیشتر پلیس راه در جاده ها و سریعتر رسیدن فوریت های پزشکی به محل حادثه باید مورد توجه قرار گیرد.
استاندار کرمانشاه گفت: مردم از ما مسئولین انتظار دارند که در جهت کاهش تلفات جاده ای گام های موثری برداریم، لذا تعلل و کوتاهی در این زمینه از هیچ دستگاهی پذیرفتنی نیست.
وی اظهار داشت: ضروری است صداوسیما در برنامه های خود به فرهنگ سازی به منظور کاهش خطای انسانی در مسیر جاده ها و اینکه چه عواملی می تواند تلفات جاده ای را رقم بزند، توجه ویژه داشته باشد.
وی از پلیس راهنمایی و رانندگی هم خواست اعمال قانون را برای افرادی که به عوامل جاده ای بی تفاوت هستند، بیشتر کند.
مهرداد سالاری معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری نیز در این نشست گفت: با جدیت به دنبال کاهش تلفات جاده ای در استان هستیم و به همین منظور از دستگاه ها خواسته ایم که برنامه های خود را برای این موضوع بکار گیرند.
وی اظهار داشت: اجرای برنامه های کوتاه مدت مانند تسریع در انتقال مجروحین تصادفات جاده ای در دست اجرا است و در این راستا اخیراً بیمارستان سینا کرمانشاه هم برای اعزام آمبولانس جهت تسریع در انتقال آسیب دیدگان سوانح جاده ای اضافه شده است.
وی گفت: همچنین از دستگاه های ذیربط خواسته ایم برنامه های بلندمت خود را نیز تهیه کنند که بزودی اجرایی خواهند شد و امیدواریم همه این برنامه ها کاهش تلفات جاده ای را به دنبال داشته باشند.
انتهای پیام