به گزارش کسب و کار نیوز، «مجید خدابخش» در کارگروه تخصصی امور بانوان و خانواده استان، با اشاره به آیهای از قرآن کریم مبنی بر داشتن رفتار نیکو با زنان، افزود: در مدارس و دانشگاهها آموزشهایی داده شده و درنهایت به ارائهی مدرک تحصیلی ختم میشود در حالی که مهارتهای زندگی بسیار مهمتر از کار است.
وی با تأکید بر پیشگیری از آسیبهای اجتماعی از طریق «تربیت»، گفت: تربیت کردن به معنی اصلاح مباحث رفتاری است و اگر در این رابطه تمرکز کنیم نتایج بهتری را میگیریم.
خدابخش، از رسانهها و افراد تأثیرگذار در جامعه خواست تا آموزش مهارتهای زندگی و اصلاح الگوی رفتاری را مورد تأکید قرار دهند و خاطرنشان کرد: باید مباحث ریشهای و مهارتهای زندگی به عنوان متون درسی در مدارس و دانشگاهها آموزش داده شود.
«رقیه صادقزاده»، مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری نیز در این کارگروه با بیان اینکه سهم دانشجویان دختر استان در دانشگاههای دولتی ۱۸ درصد و در دانشگاههای غیردولتی ۲۱ درصد است، افزود: در انتخابات ریاست جمهوری و شهر و روستا نیز بانوان مشارکت چشمگیری داشته و ۴۹ درصد بانوان مشارکت کردند.
وی با بیان اینکه دو تن از نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی، از بانوان هستند، گفت: سه بخشدار زن، ۲۳ عضو شورای شهر، ۴۳ عضو شورای اسلامی روستا و ۴۳ بانوی دهیار در استان فعالیت میکنند.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری با اشاره به رشد مشارکت بانوان استان در همه حوزهها و به ویژه در حوزه اقتصادی، افزود: نرخ مشارکت بانوان استان در حوزه اقتصادی ۱۱ درصد بوده و ۸۰۰ بانوی کارآفرین در استان فعالیت دارند.
صادقزاده شمار سازمانهای مردم نهاد فعال در حوزه زنان را ۱۵۰ سازمان برشمرد و یادآور شد: از ۱۳۰۰ زن سرپرست خانوار، ۸۰۰ نفر وام دریافت کرده و بقیه نیز در حال طی مراحل برای دریافت وام هستند.
انتهای پیام