مجید کیانپور در گفتوگو با ایسنا با اشاره به ورود پنج فروند هواپیمای ای تی آر جدید و اضافه شدن آنها به ناوگان هوایی، افزود: ورود این هواپیماها در قالب توافق و قراردادهای پسابرجامی هستند.
وی اضافه کرد: تحویل این هواپیماها نشانهای از این است که اروپا میخواهد به قراردادهایش متعهد و سعی در حفظ برجام داشته باشد.
این نماینده مجلس با بیان اینکه امیدواریم سه فروند دیگر نیز وارد کشور شوند، ادامه داد: باید تلاش شود ظرفیتهای خالی در هوانوردی کشور را پر کنیم.
نماینده مردم دورود و ازنا در مجلس گفت: با ورود این پنج فروند به کشور تعداد آنها به ۱۶ فروند میرسد.
وی با اشاره به این نوع هواپیماها افزود: این هواپیماها کوتاه برد هستند و ظرفیت مسافرگیری کمتر از ۱۰۰ نفر را دارند، برای پروازهای منطقهای و فعال کردن فرودگاههای کوچک اهمیت بسیار زیادی خواهد داشت.
کیانپور اظهار کرد: راهبرد اساسی که وجود دارد این است که نباید خودمان را به دو سه شرکت سازنده هواپیماها در دنیا محدود کنیم و باید با تمام شرکتهای سازنده دنیا که وجود دارند و میتوانند با توجه به اقلیم و جغرافیای آب و هوایی ایران هواپیماهی سازگار با آب و هوای ایران تولید کنند وارد مذاکره شویم و تلاشمان بر این باشد که از همه ظرفیتها بتوانیم استفاده کنیم.
عضو کمیسیون عمران مجلس بیان کرد: اینکه هواپیمای ای تی آر داشته باشیم اقدامی خوب است، ولی در خیلی جاهای دنیا با هواپیماهای اجارهای مشکلاتشان را رفع و هر موقع هم لازم شد هواپیمای خود را تعویض میکنند.
کیانپور تصریح کرد: عمده ایرادی که در صنعت هوانوردی کشور وجود دارد، عمر ناوگان هواپیماییمان بالای ۲۰ سال است؛ الان میانگین عمر هواپیماهایی ۲۲٫۹ سال است که با ورود پنج هواپیمای مذکور سن هواپیماها کاهش پیدا میکند.
وی عنوان کرد: باید تلاش کنیم موانع اجرایی قراردادهایی که فی مابین ایران و شرکتهای هواپیماسازی برای تامین هواپیما بسته شده برطرف شود.
این نماینده مجلس تصریح کرد: اگر امکان اجرای برخی از قراردادها وجود ندارد، با تلاشهای دیپلماتیک و بینالمللی آنها را اجرایی کنیم.
انتهای پیام