علی صالحنیا در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: یکی از مهمترین موانع پیش روی کارآفرینان لرستان در جهت ایجاد و اشتغال گسترده در بدنه کارشناسی ادارات و دستگاههای دولتی به نحوی که کارشناسان اغلب دستگاههای دولتی از پتانسیل و توان کارشناسی و تخصص لازم در جهت حمایت و ارائه مشاوره به بخش خصوصی برخوردار نیستند و همواره به عنوان یکی از موانع توسعه به شمار میروند.
وی ادامه داد: از سوی دیگر باید سازمانهای مربوطه شرایط را برای توانمندسازی نیروی جویای کار و جامعه کارگری مهیا کنند در این راستا انجام فعالیتهای فرهنگی در جهت ارتقای فرهنگ کار یکی از مهمترین راهکارها به شمار میرود چراکه در این راستا چالشهای مهمی در استان وجود دارد که باعث دلسردی کارآفرینان میشود.
صالحنیا اضافه کرد: اکنون مشاهده پرداخت تسهیلات اشتغالزایی توسط دولت به متقاضیان هستیم این در حالیست که باید پرسید آیا این افراد از توان و تخصص لازم برخوردار هستند و میتوانند محصول تولیدی خود را به فروش برسانند.
این تولیدکننده لرستانی عنوان کرد: متأسفانه ضعف بازاریابی و فروش به یکی از چالشهای اساسی بخش تولید تبدیل شده، به همین دلیل در صورتی که بنگاههای بازرگانی در کنار واحدهای تولیدی نباشند، مطمئناً برای فروش با مشکل مواجه میشوند.
این کارآفرین لرستانی تصریح کرد: مطمئناً در صورتی که مسئولان دولتی فکری به حال فروش محصولات بنگاههای خرد و طرحهای خوداشتغالی نکنند در میانمدت شاهد بروز مشکلات زیادی برای آنها خواهیم بود و نه تنها شغلی ایجاد نشده بلکه این افراد مقروضتر میشوند.
صالحنیا مدعی شد: نبود ثبات اقتصادی به یکی از اساسیترین چالشهای فعالان بخش خصوصی تبدیل شده است، به بیان دیگر اکنون شرایط به گونهای است که دولت از زیر تمامی مسئولیتهای اجتماعی خود به غیر از امنیت شانه خالی میکند.
انتهای پیام