دکتر بهرام دلفان در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، درباره موانع اداری تولیدکنندگان اظهار کرد: به غیر از فکر و سرمایه که آورده تولیدکننده و کارآفرین است بقیه متغیرها به دست مجلس و دولت مصوب و اجرا میشود، اگرچه به غلط همه چیز پای دولتها نوشته میشود.
وی ادامه داد: انتظار میرود هر آنچه به عنوان قانون یا آئیننامه اجرایی نوشته میشود، ساده، کوتاه و مفید باشد، برای رسیدن به این هدف لازم است از پیشنهادات خود تولیدکنندگان استفاده شود.
دلفان اضافه کرد: مرحله بعد اجرای قانون بوده که عمدتاً دولت متولی آن است، وزارتخانه و سازمانهایی مثل صنعت و معدن، کشاورزی، بهداشت و درمان، منابع طبیعی، محیط زیست، شرکت شهرکها، بانکها و بیمهها، امور مالیاتی، سازمان تأمین اجتماعی، اداره مالکیت صنعتی، استانداریها و… همگی در تولید نقش دارند.
این مؤسس شرکت دانشبنیان داناکاسیان خاطرنشان کرد: انتظار میرود در سطح کلان و در سطح استان، این سازمانها و ارگانها نه تنها مانع نباشند بلکه خود مشوق و کمک کننده باشند.
وی افزود: تفسیر غلط از قانون، فساد مالی و اداری به خصوص در سطح کارشناسی، اشغال شدن بخشی از ذهن مدیران در نزاعهای سیاسی از جمله عوامل مخرب سازمانهای درگیر در امر تولید است.
دلفان گفت: انتظاری که در سطح استان داریم این است که نظارت جدی صورت گیرد که ادارات دولتی تولیدکنندگان و کارآفرینان را به زمین نزنند، آنهایی که کار نمیکنند، مؤاخذه و برکنار شوند و بجای آنها افراد دلسوز و کاردان انتخاب شوند.
انتهای پیام