صفحه اصلی / استان ها / لرستان / مدیریت در ایران تخصصی نشده است/ حکمرانی در ایران تابع افراد است
مدیریت در ایران تخصصی نشده است/ حکمرانی در ایران تابع افراد است

عضو هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی:

مدیریت در ایران تخصصی نشده است/ حکمرانی در ایران تابع افراد است

عضو هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی گفت: مدیریت در ایران تخصصی نشده و نبود حس همکاری، زمینه دخالت خارجی را فراهم می‌کند.

مدیریت

به گزارش کسب و کار نیوز منطقه لرستان، محمود سریع القلم در همایش نظریه توسعه ایران افزود: مدیران ما دانش عمیقی در خصوص مسائل اقتصادی جهانی ندارند. برخی در این بین ادعای فروپاشی جهان را دارند در حالیکه دنیا در حال بازی با ارز و دلار و … است.

وی با بیان اینکه تحقیق دقیقی در خصوص توسعه از منظر جهانی حتی قبل از انقلاب اسلامی نیز در کشور انجام نشده، اظهار کرد: توسعه یافتگی از جغرافیای اروپا اغاز شده و در حالیکه اروپا مساله توسعه را حل کرده ما همچنان قبل از مساله و در حال بحث بنیان‌های فکری هستیم. مسائل فلسفی توسعه هنوز در ایران حل نشده و تا زمانیکه این موضوعات روشن نشود، نمی‌توان وارد مرحله اجرایی و سیاست گذاری شد. در ایران به دلیل ابداع اصول، مفاهیمی از جمله آزادی، عدالت، توسعه و روابط خارجی هر هشت سال عوض می‌شود و حکمرانی تابع افراد است.

سریع‌القلم با انتقاد از اینکه هر ساله تعدادی همایش برگزار می‌شود اما خروجی جز اهدای کیف به حضار ندارد، تصریح کرد: اگر مبانی فکری و فلسفی موضوع تبیین و روشن شود، بسیاری از مسائل بدون برگزاری همایش حل و فصل خواهد شد.

وی با بیان اینکه نگاه ما به بیرون نه اقتصادی، بلکه امنیتی است، خاطرنشان کرد: تبدیل ایران به کشوری فقیر و منزوی با جلوگیری از فروش نفت و کاهش منابع ملی آن، استراتژی دو دهه اخیر امریکا است و درصورت تحقق این رویه، توسعه رخ نخواهد داد. مسیر سیاست خارجی و اقتصاد کشور باید یکی باشد. برای توسعه ایران اختلاف فقط باید در سطح سیاست گذاری‌ها بوده و مسائل فکری و فلسفی برطرف شود.

نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران نیز گفت: مذاکره با منطقه و جهان لازمه رشد اقتصادی پایدار است.

 حسین سلاحورزی در همایش نظریه توسعه ایران اظهار کرد: هم‌افزایی و مذاکره با منطقه و جهان لازمه رشد اقتصادی پایدار است و نباید به گونه‌ای عمل کرد که برخی موضع‌گیری‌ها رشد اقتصادی را با مشکل مواجه کنند. در شرایط فعلی برخی موضع‌گیری‌های داخلی و خارجی منجر به ایجاد مشکلاتی در روند رشد اقتصادی شده است. هم‌اکنون نرخ رشد اقتصادی کشور در شرایط فعلی سه تا چهار درصد بوده و ناپایدار است.

نائب رئیس اتاق بازرگانی ایران درباره نظریه کلاسیک و جهانی شدن درخصوص توسعه، گفت: براساس نظریه جهانی شدن امکان توسعه در سایه تعامل با کشورهای توسعه یافته و با ثبات فراهم می‌شود. همچنین براساس نظریه کلاسیک، ساختار و ویژگی درونی هر کشوری توسعه یافتگی یا عدم تحقق آن را رقم می‌زند.

سلاحورزی با تاکید بر اهمیت فلسفه توسعه، تصریح کرد: در این راستا دبیرخانه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی از ابتدای امسال، برگزاری نشست‌ها و همایش‌های مرتبط را در دستور کار قرار داده است.
انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

افتتاح تلویزیون اینترنتی جوانان

افتتاح تلویزیون اینترنتی جوانان به مناسبت هفته جوان در لرستان

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایسنا, سید علی کریمی جوانان را …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.