به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایسنا، محمد شفیعی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به اینکه علی رغم کمبود اعتبارات شهرستان و رتبه دهم در سطح استان، تبدیل به یک کارگاه سازندگی شدهایم، اظهارکرد: درتمام بخشهای اقتصادی، زیربنایی و زیرساختی شهرستان اقداماتی شروع شده که با شکوفا شدن آن شهرستان به معنای واقعی خود کانون توسعه استان خواهد بود.
فرماندار خوسف ادامه داد: در حال حاضر در بخش کشاورزی شاهد تصویب و راهاندازی سه مجموعه فرآوری محصولات کشاورزی از جمله گل نرگس و عناب هستیم.
شفیعی اضافه کرد: همچنین در بخش دام نیز راهاندازی سه واحدکشتارگاهی، کارخانه کرک و چرم و پرواربندی ۵ هزار نفری شتر شیری و فرآوری آن درکارخانه شیرکوهستان خوسف خواهیم بود.
وی بیان کرد: در بخش صنعت داخلی صنایعی از قبیل؛ سرم سازی الیاف صنعتی و قطعات خودرو برای شهرستان مطرح و تصویب شده است.
فرماندار خوسف تاکید کرد: در بخش سرمایهگذاری خارجی نیز در گذشته یک کارخانه شمش مطرح بود اما امروز چهار کارخانه دیگر نیز ازجمله؛ فولاد کک، لوله و ورقهای فولادی، تولیداکسیژن و اولین نیروگاه خورشیدی استان اضافه شده است.
شفیعی یادآور شد: در بخش راهها مواصلاتی محورهای خوسف به دیگ رستم، خوسف- شهداد و خوسف به بیرجند از محور عیلکی پیمانکاران مشغول کار هستند.
وی تصریح کرد: علی رغم نزدیک بودن بخش ماژان به مرکز استان بعد از سالها مراحل انتخاب پیمانکار و مناقصه گازرسانی طی چندماه اینده انجام خواهدش.
فرماندار خوسف با اشاره به اینکه در بخشهای گردشگری اعتبارات خوبی به شهر خوسف و روستاهای هدف گردشگری از جمله خور تعلق گرفته است، گفت: در زمینه صنایع دستی نیز خوسف ورود موسسات غیردولتی و خیریه در حال نزدیک شدن به جایگاه واقعی خود در زمینه پنبه و پارچه مله، سنگهای قیمتی و کوزه گری است.
شفیعی ادامه داد: در زمینه معرفی و تصویب طرحهای اشتغالزایی تسهیلات روستایی درمقام دوم استان هستیم که متاسفانه علی رغم توجیه دار بودن بسیاری از این طرحها بانکها به تعهدات خودعمل نکرده و در پرداخت تسهیلات گزینشی رفتار میکنند که لازم است دلایل عدم پرداخت به برخی طرحها راشفاف اعلام شود.
وی خاطرنشان کرد: در بخشهای زیرساختی شهرکهای صنعتی نیز شاهد ایجاد پست برق و انتقال آب از سد بیشه خواهیم بود که ساخت این سد دراعتبارات ملی پیش بینی شده است.
انتهای پیام