محمود شهبازی در گفتوگو با ایسنا با اشاره به برگزاری اولین جلسه هماهنگی اجرای تفاهمنامه فی مابین معاونت آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش و دانشگاه فنی و حرفهای کشور در استان، اظهار کرد: اجرای صحیح این تفاهمنامه و نتیجه تعاملات در قالب تفاهمنامهها مهم ارزیابی مهم است.
این مسئول با اشاره به استقرار پایه دوازدهم در سال تحصیلی ۹۸-۱۳۹۷، ادامه داد: افزایش نیاز به نیروی انسانی به خصوص در حوزه آموزشهای هنرستانی با توجه به سه ساله شدن آموزشهای فنی و مهارتی استفاده از ظرفیت سایر دستگاهها به ویژه دانشگاه فنی و حرفهای در قالب تفاهمنامه منعقد شده و یکی از راهکارهای تاثیرگذار در بحث تامین فضا و تجهیزات نیروی انسانی است.
وی افزود: تاکنون تلاش کردهایم که منزلت رشتههای هنرستانی حفظ شده و پایین نیاید و باید توجه کرد که کارورزی شاهبیت آموزش هنرستانیها بوده و باید تکلیف مشکلات موجود در این بخش نیز بررسی و حل شود و فکری نیز برای مشکلاتی که در رابلطه با تجهیزات وجود دارد، بشود.
معاون آموزش متوسطه ادارهکل آموزش و پرورش استان زنجان، با اشاره به نقش هدایت تحصیلی، یادآور شد: آموزش و پرورش در موضوع هدایت تحصیلی باید آگاهی دهد تا دانشآموزان آزادانه انتخاب کنند و هر کسی طبق استعداد و علاقهای که دارد ادامه تحصیل دهد.
شهبازی خاطرنشان کرد: اگر توزیع دانشآموزان در رشتههای تحصیلی متناسب نباشد و با تراکم در یک رشته و عدم اقبال در رشتههای دیگر مواجه شویم، در آیندهای نه چندان دور شاهد افول و انقراض برخی رشتهها در بازار کار جامعه خواهیم بود.
انتهای پیام