امیرعباس اعتمادینیا در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: گردشگری به عنوان صنعت پیشران و موتور محرک توسعه، امروز یکی از پایههای اصلی و استوار اقتصاد جهان به شمار میآید که با ایجاد بالاترین میزان ارزش افزوده به صورت مستقیم و غیرمستقیم میتواند سایر فعالیتهای اقتصادی و فرهنگی را تحت تأثیر قرار دهد.
وی افزود: این صنعت با امنیت سیاسی و اقتصادی رابطه تنگاتنگی دارد و بودن گردشگران در یک کشور از بودن امنیت در آن حکایت دارد چراکه رونق گردشگری بین کشورهای همسایه، ثبات منطقهای به همراه دارد و در یک فرآیند کلیتر به ثبات تمام جهان میانجامد.
اعتمادینیا اضافه کرد: گردشگری از بُعد فرهنگی و اجتماعی نیز حائز اهمیت بسیار است زیرا جوامع و کشورهای میزبان میتوانند از طریق گردشگران به ترویج زبان، فرهنگ و رسوم اجتماعیشان بپردازند.
این عضو کمیسیون گردشگری اتاق لرستان یادآور شد: گردشگری علاوه بر نقشی که در تحریک و تهییج اقتصاد ملی و بینالمللی برعهده دارد، میتواند در تنوعبخشی به اقتصاد محلی نیز نقش بسزایی داشته باشد.
وی خاطرنشان کرد: در مناطقی که مهاجرفرستی و خروج نیروی کار مشهود است، در صورتی که از توانهای گردشگری برخوردار باشند، توسعه فعالیتهای گردشگری علاوه بر ایجاد اشتغال و درآمدزایی، به سبب جذب سرمایههای بخش خصوصی و دولتی، جذب امکانات، توسعه زیرساخت و خدمات و درنهایت بهبود زندگی ساکنان این نواحی، میتواند منجر به توسعه همهجانبه این مناطق شود.
اعتمادینیا گفت: صنعت گردشگری برای مناطق دارای ظرفیتهای گردشگری نظیر لرستان، مشروط بر اینکه توأم با آیندهنگری، خط مشی روشن به همراه برنامهریزی صحیح و هدفمند باشد، میتواند به مهمترین منبع کسب درآمد ارزی تبدیل شود.
انتهای پیام