وی با بیان اینکه در پایش وضعیت محیط کسب و کار، استان ایلام در وضعیت مناسبی قرار ندارد و در بیشتر شاخص ها دارای رتبه آخر است، گفت: شرایط پرداخت تسهیلات بانکی برای طرح های اشتغالزایی و رونق تولید در استان مناسب نیست، باید در این زمینه با همت مضاعف اقدام و از سرمایه گذاران ذیصلاح و کارآفرینان واقعی حمایت شود .
درویشی گفت: استان ایلام دارای ظرفیت ها و منابع اقتصادی مناسبی برای سرمایه گذاری است که باید با تسهیل و شتاب در توسعه این سرمایه ها را بکار گرفت و برای ایجاد فضای کسب و کار مناسب باید چرایی مشکلات بررسی شود و با جلب اعتماد بازاریان و مردم آرامش و اطمینان خاطر را در این فضا ایجاد کرد .
وی تاکید کرد : مردم باید خواستار سرمایه گذاری و ایجاد کسب و کار باشند و با چشم داشت محض به دولت کاری از پیش برده نمی شود چرا که یکی از نشانه های عدم توسعه در یک کشور انتظار یک طرفه از دولت است .
معاون استاندار ایلام ادامه داد: دولت موظف است بخش های مختلف صنعت را بصورت راهبردی در کنار هم نگه دارد و نه بصورت بخشنامه ای و دستوری، بلکه بصورت طبیعی توجه را به سمت تولید جلب کند و تولید کننده، بازار، اصناف و تاجر را در کنار هم قرار دهد .
به نقل از روابط عمومی استانداری ایلام درویشی با بیان اینکه برای رسیدن به تولید و رونق فضای کسب و کار باید به این باور رسید که همه ما در یک مجموعه و زنجیره بهم متصل هستیم و در صورت حفظ این حلقه رشد چشمگیری در چرخه اقتصادی خواهیم داشت، افزود: در این حوزه ضریب مشارکت در استان ایلام بسیار پایین است، این مهم باید برطرف شود و در این خصوص تیمی از گروههای تسهیلگر تشکیل شود .
وی با بیان اینکه نهاد های توسعه ای می توانند در این زمینه نقش بسزایی را ایفا کنند، گفت: تمام تلاش ما حرکت به سمتی است که زنجیره ارزش ایجاد و حلقههای تولید تکمیل شود .