شهاب بیرانوند در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: گردشگری ماجراجویانه شامل سفرهای با هدف خاص با کاوش تجربیات جدید است.
وی ادامه داد: گردشگری ماجراجویانه اغلب شامل ریسک کردن یا کنترل خطر همراه با چالش شخصی، در یک محیط طبیعی یا عجیب و غریب است.
بیرانوند اضافه کرد: گردشگری ماجراجویانه علاوه بر همپوشانیهایش با گردشگری ورزشی، مستقیماً با طبیعت در ارتباط است. در واقع در اکثر اوقات یک گردشگر ماجراجو را یک طبیعتگرد نیز میتوان دید.
این دکترای گردشگری خاطرنشان کرد: لرستان با طبیعت بکر و کوهستانی خود و اقلیم چهار فصلش یکی از مناطق پرجاذبه و پرکشش برای گردشگری ماجراجویانه اکوتوریسم است.
وی عنوان کرد: وجود دریاچههای طبیعی، غارهای فراوان طبیعی و یخی، کوههای سر به فلک کشیده با صخرههای فراوان، رودخانههای کشکان، سیمره، زال و… مسیرهای کوهستانی و… ظرفیت بالایی را برای این نوع گردشگری فراهم آورده است.
بیرانوند گفت: برای رونق گردشگری ماجراجویانه نیاز است چهار جزء اصلی آن یعنی جاذبهها به عنوان قطب گردشگری، زیرساختها، عوامل نهادی و خدمات و امکانات همراه با یک سیستم ترفیع مناسب در کنار فرهنگ و ارتقاء تفکر مهمانپذیری در جوامع محلی و میزبان ما، درکنار توسعه مشاغل خانگی و صنایع دستی سنتی وجود داشته باشد که بتوانیم از منابع خدادادی و بکر مثل طبیعت زیبای لرستان و به عنوان محصولات در سطح خرد و کلان به عنوان یک مقصد گردشگری با حفظ ظرفیت تحمل استفاده بهینه کنیم.
انتهای پیام