به گزارش کسب و کار نیوز، نواب قائدی یکشنبه ۱۶ اردیبهشت در یک کنفرانس خبری گفت: بهزودی عملیات اجرایی خط سوم قطار شهری شیراز که پیش از این تصویب شده بود، آغاز میشود؛ این خط از قطارشهری قرار است حد فاصل پل معالیآباد تا شهرک گلستان احداث شود.
وی با تصریح اینکه در کلانشهرها باید تمام مدهای حمل و نقل درونشهری دیده شود، گفت: باید این حق انتخاب برای شهروندان وجود داشته باشد که از چه سیستم حمل و نقلی استفاده کنند.
قائدی همچنین به بررسی اضافه شدن ۲ خط جدید به قطار شهری شیراز خبر داد و گفت: موضوع احداث مترو بین شهرک گلستان و میدان احسان و اجرای یک خط برای اتصال شهرک سعدی به میدان ولیعصر مورد توجه شورای شیراز قرار دارد.
این عضو شورای اسلامی شهر شیراز در عینحال تاکید کرد که مخالف احداث پارکینگهای عمومی در مرکز شهر است، گفت: احداث پارکینگ خصوصا در مراکز عمده و هستههای پر ترافیک شهر، زمینهساز افزایش تقاضا برای سفر است.
قائدی تاکید کرد که وجود سینماها در مرکز شیراز، بخشی از هویت فرهنگی این شهر محسوب میشود و به هیچ عنوان تبدیل این سینماها به پارکینگ و احداث سینماهای جدید، راهکار مناسبی محسوب نمیشود.
رییس کمیسیون عمران شورای اسلامی شهر شیراز همچنین گفت: ساماندهی خطوط اتوبوسرانی در قالب طرح جامع ساماندهی حمل و نقل عمومی در دستور کار مشاورین قرار گرفته است؛ اگرچه در تمام دنیا شبکه حمل و نقل عمومی در کنار هم دیده شده اما در کلانشهر شیراز به دلیل حجم جمعیتی به اجبار باید خطوط اتوبوسرانی به سمت خطوط مترو حرکت کنند .
وی با اعلام این خبر که ساماندهی تعدادی از خطوط اتوبوسرانی در سطح شهر تا پایان امسال انجام خواهد شد، تاکید کرد که پیشبینی ۲ خط شهرک گلستان به احسان و شهرک سعدی به میدان ولیعصر با تحقق هدف اجرای خطوط تغذیهرسان و مکمل مترو در دستور کار قرار دارد.
قائدی در پاسخ به خبرنگاری که از نبود دستورکار شورا و کمیسیونها انتقاد کرده بود، تاکید کرد که شورای پنجم بیشتر بر داشتن مصوباتی کیفی و اثرگذار اصرار دارد و بیشتر بهدنبال کیفیت است تا کمیت.
این عضو شورای شیراز همچنین تاکید کرد که هیچ یک از پروژههای عمرانی متوقف نشده است بلکه توقف برخی پروژهها بهدلیل مشکلات حقوقی ناشی از معارض یا تملک نشدن اراضی مورد مسیر بوده و نه خواست شورا و شهرداری شیراز٫
او توضیح داد: در مورد پروژهی تقاطع غیرهمسطح دلگشا، پروژه شامل دو بخش عملیات اجرایی و تملک اراضی و املاک مورد مسیر بوده است؛ بخش عمرانی که ۵ میلیارد اعتبار نیاز داشت در گذشته اجرا شد اما بحث تملک که حداقل ۱۱ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد، انجام نشده است.
وی به اصلاح تدریجی دفاتر ماده ٣٣ در قالب کمیته آسان سازی هم اشاره و در این باره عنوان کرد: یکی از خواسته های به حق شهروندان، رسیدگی به روند تسریع و تسهیل صدور پراونه های ساختمانی، استعلام و پایان کار است که با همکاری کمیسیون معماری و شهرسازی یک بازه زمانی شش ماه جهت تصحیح و تسهیل این فرایندها تعریف شده است.
او در خصوص قرارداد سیپی در شیراز نیز با قبول اینکه این قرارداد نواقصی دارد، فسخ آن را در شرایط کنونی به لحاظ مسائل حقوقی امکانپذیر ندانست و در عینحال تاکید کرد که اجرای طرح ساماندهی پارک حاشیهای بخشی از قرار داد سیپی بهشمار میرود که تاثیر خوبی بر این امر داشته است.
انتهای پیام