محمد سالاری در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به زمان برداشت انبه نارس (کال) در باغات شهرستان میناب، گفت: ۳۰ درصد محصول انبه از اوایل اردیبهشت بهصورت سبز برداشت میشود و بخش دیگر از نیمه دوم خردادماه بهصورت رسیده برداشت میشود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میناب روستاهای شهوار، تمبانو، دهوسطی، فخرآباد، گلشوار و بازیاری را از نقاط مهم تولید انبه در شهرستان دانست و گفت: شهرستان میناب مقام نخست تولید انبه در استان هرمزگان را در کارنامه خود دارد.
وی ارقام محلی این محصول را آلمهتری، خیاری، کلانفر، کلک سرخ و هلیلی و ارقام خارجی شامل سندری و لانگرا برشمرد و گفت: پیشبینی تولید امسال این نوع محصول ۱۷ هزار تن با عملکرد ۱۰ تن در هر هکتار است.
سالاری سطح زیر کشت انبه را برابر یک هزار و ۷۰۰ هکتار دانست و بیان کرد: به دلیل رعایت توصیههای فنی علیه مگس میوه انبه و برگزاری دورههای آموزشی و ترویجی برداشت انبه در این شهرستان نسبت به سال گذشته ۱۰ درصد افزایشیافته است.
مدیر جهاد کشاورزی میناب، گفت: از میوه انبه فرآوردههای مختلفی از جمله مربا، کمپوت، عصاره و انواع مختلف چاشنیها تهیه شده، همچنین از میوههای نارس و کوچک هم در تهیه ترشی استفاده میشود.
به گزارش کسب و کار نیوز، در مناطقی مانند هندوستان، مغز هسته انبه بهصورت پودر درآمده و برای مصارف خوراکی استفاده میشود اما به نظر میرسد که مطلوبترین نوع مصرف آن تازه خوری است.
انتهای پیام