حبیب الله وفایی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به مفاد ماده ۱۱۲ قانون برنامه ششم توسعه، گفت: بر اساس بند الف این ماده، ستاد کل نیروهای مسلح مکلف است محدوده مناطق عملیاتی دفاع مقدس را مشخص کند که این کار طی چند مرحله صورت گرفت و مناطق اعلام شدند که خوشبختانه شهر کرمانشاه هم با پیگیری های متعدد به عنوان منطقه جنگی اعلام شد.
وفایی در خصوص مزایای مشمولیت مناطق جنگی، گفت: بر اساس بند “ث” ماده ۱۱۲ قانون برنامه ششم توسعه، سازمان اداری و استخدامی و نیز سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور مکلف هستند اعتبارات لازم برای افزایش اعمال سقف فوق العاده پیش بینی شده برای کارکنان مشاغل در مناطق جنگی از سال اول اجرایی این قانون (ابتدای سال ۱۳۹۶) را لحاظ کنند.
وی در تشریح این بند اظهار کرد: بر اساس این بند، حقوق مشاغل تخصصی در مناطق جنگی اعلام شده تا ۲۵ درصد و برای مشاغل غیرتخصصی تا ۲۰ درصد افزایش می یابد.
وفایی افزود: همچنین در بند “ج” این ماده از قانون برنامه ششم، هردو سازمان مکلف هستند نسبت به صدور احکام پرداخت مزایای شاغلان مناطق عملیاتی دفاع مقدس برابر ضوابط ابلاغی، از سال دوم برنامه ششم (ابتدای سال ۱۳۹۷) اقدام کنند.
وی افزود: بر این اساس از ابتدای سال ۱۳۹۷ یک طبقه شغلی باید برای شاغلان دستگاه های اجرایی لحاظ شود به این معنی که طبقه وضعیت کارکنان باید ارتقا یابد.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمانشاه گفت: با توجه به بررسی صورت گرفته ۸۴ دستگاه اجرایی در استان مشمول این قانون میشوند و مکلف هستند بندهای مربوطه در ماده ۱۱۲ قانون برنامه ششم توسعه را اجرا کنند و از امروز اجرای این قانون به دستگاه های اجرایی استان ابلاغ شده است.
وی یاد آور شد: تمامی کارکنان رسمی، پیمانی و قراردادی دستگاه های اجرایی مشمول این قانون می شوند.
وفایی خاطرنشان کرد: دوسالی که باید این قانون اجرایی میشده (از ابتدای سال ۹۶)، جزو دیون کارکنان قرار میگیرد و تلاش میشود در بودجه سالهای آینده این دیون به آنها پرداخت شود.
انتهای پیام