به گزارش کسب و کار نیوز، حسین رویوران در نشست بررسی دستاوردهای سیاسی ایران در چهار دهه از پیروزی انقلاب اسلامی که عصر روز چهارشنبه در محل جمعیت دفاع از ملت فلسطین برگزار شد، اظهار کرد: انقلاب اسلامی در این سالها شاید برخی جوامع و دولتها را از دست داده باشد اما به ملتهای زیادی نزدیک شده است.
وی ادامه داد: با وجود دشمن خارجی و داخلی و تحریمهایی که چهار دهه است علیه ایران اعمال میشود آنها نتوانستند ایران را به زانو درآورند. ترامپ تلاش کرد تا ایران را به زانو درآورد اما بعد از دو سال که از دولتش میگذرد موفق به این کار نشده و اساسا این قدرت را هم نداشت. شاید توانست زندگی را به مردم ایران سخت کند اما چنین آرزویی محال است. ایران اکنون در حد بالایی از استقلال خود قرار دارد به شکلی که تولیدکننده تسلیحات است و در این زمینه به هیچ کس وابسته نیست.
وی تصریح کرد: آمریکا امروز در شرایطی است که از یک طرف قطعنامه ۲۲۳۱ را لغو و از برجام خارج میشود و بعد برای محکوم کردن ایران در رابطه با فعالیتهای متعارف موشکیاش به همین قطعنامه متوسل میشود و موجب استهزاء کشورهای مختلف قرار میگیرد.
این کارشناس مسایل منطقه و فلسطین با اشاره به وضعیت رژیم اسراییل در منطقه گفت: موجودیت اسراییل در منطقه در حال خطر است. نتانیاهو اخیرا گفته است که حزبالله و ایران تهدیدی برای موجودیت این رژیم هستند و این نشان میدهد که اسراییل به نطقه صفر برگشته است. در همین حال ترامپ هم قدرت کمک به نتانیاهو را ندارد و قادر نیست بعد از دو سال “معامله قرن” را در میان مخالفتهای جهانی اعلام کند.
وی تاکید کرد: بازدارندگی که ایران در منطقه ایجاد کرده در حال انتقال و گسترش به مناط دیگر ازجمله عراق، سوریه و لبنان و اخیرا در غزه است؛ اسراییلیها نتوانستند در برابر سلاحهای حماس مقاومت کنند و این حاکی از قدرت و توان آنها دارد به عبارتی محور مقاومت اسلامی امروز سلاحهایی را علیه اسراییل به کار میگیرد که اسراییل ناتوان از مقابله با آن است.
وی اظهار کرد: در چهل سال گذشته هزینههای حفظ استقلال به شدت از هزینههای وابستگی ایران به کشورهای دیگر کمتر بوده است. اگر نگاهی به هزینههای عربستان برای جلب نظر آمریکا و همپیمانانش کنیم میبینیم که با وجود دستاوردهای کم هزینه زیادی را متقبل شده است. این در حالی است که در موضوع جمال خاشقجی سنای آمریکا عربستان را مسوول این قتل و جنایت صورت گرفته تشخیص داده است.
وی گفت: آنها تلاش کردند در مقابل جمهوری اسلامی ایران، اسلام افراطی را به عنوان رقیب ایجاد کنند اما آن هم به نتیجه نرسید؛ چرا که اساسا اسلام مد نظر آنها اسلام پویایی نیست و قابلیت تحرک و تعامل ندارد.
رویوران با بیان اینکه «انقلاب اسلامی در این سالها رویشها و ریزشهایی نیز داشته است» اظهار کرد: اما در این میان منافع ملی تا حد زیادی با وجود مشکلات و موانع حفظ شده است. امروز ایران با کشورهای همسایه خود از جمله عراق تعاملات اقتصادی قابل توجهی دارند که این مساله در سایه تامین امنیت اقتصادی محقق شده است. ایران توانسته در این سالها خود را با بسیاری از مصادیق نظام بینالملل به ویژه در حوزه زنان و حقوق بشر وفق دهد و نشانه آن را در حضور زنان ایرانی در مجامع بین المللی ورزشی شاهد هستیم. اقتدار سیاسی ایران آنقدر بالا بوده است که کشورهای قدرتمند در نهایت نتوانستند برنامه هستهای ایران را تعطیل کنند و آن را پذیرفتند. باراک اوباما رییسجمهوری وقت آمریکا در سخنرانی گفت که “اگر میتوانست پیچ و مهرههای صنعت هستهای ایران را باز میکرد اما قادر به این کار نیست. “
انتهای پیام