مجید جوادی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: محصولی که به استان وارد و یا از آن خارج میشود باید گواهی بهداشت داشته باشد.
وی با بیان اینکه گواهی سلامت باعث میشود که عاملی به نقطهای دیگر تحمیل نشود، افزود: در اعطای کد ۱۶ رقمی، روشهای کنترل غیرشیمیایی مطرح بوده و تاکید بر اقدامات بیولوژیک است.
جوادی بیان کرد: در نهایت از طریق استاندارد محصول محموله با تولید نهایی نمونهبرداری شده و به آزمایشگاه مطرح و معتمد برده میشود که مورد آنالیز قرار میگیرد.
مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی لرستان خاطرنشان کرد: در بخش کشاورزی این گواهیها یک ساله هستند و اگر محصول حدهای مجاز را رعایت کرده باشد استاندارد ملی را میگیرد.
وی افزود: سالانه علاوه بر کارهای روتین خود در اداره، صدور کد ۱۶ رقمی را نیز در دست اقدام داریم که بیان کننده استان، شهرستان، دهستان و کشاورز است که بعد از طی فرآیندهای تست سلامت صادر میشود.
جوادی ادامه داد: سال گذشته برای بیش از ۳۳ هزار نفر در استان کد ۱۶ رقمی صادر شده است.
انتهای پیام