علی اصغر هادیزاده در گفت وگو با ایسنا با اشاره به حضور نابینایان و کمبینایان در ۶ رشته دوومیدانی، شنا، دوچرخه سواری، گلبال، شطرنج و جودو در بازیهای پاراآسیایی خاطرنشان کرد: در رشته هایی چون شنا و دوومیدانی با توجه به رکورد، سوابق و سطح تمرینات ورزشکاران تا اندازه ای پیش بینی نتایج و مدال ها امکانپذیر است؛ اما در رشته های تیمی همچون گلبال این کار بسیار سخت است.
وی گفت: در بازیهای پاراآسیایی اینچئون تیم ملی گلبال مردان به عنوان قهرمانی رسید و زنان نایب قهرمان شدند و ما برای حفظ این جایگاه از هیچ تلاشی کوتاهی نخواهیم کرد. البته سایر کشورها از جمله اندونزی و ژاپن به دلیل میزبانیشان برای بازیهای آسیایی و المپیک، سرمایه گذاری گسترده ای در رشته های مختلف معلولان کرده اند تا مدالها را به راحتی از دست ندهند.
هادیزاده ادامه داد: در شطرنج برای نخستین بار دو تیم زنان و مردان به بازیهای پاراآسیایی اعزام میشوند و پیشبینی مدال تا حدودی کار سختی است. اما شطرنجبازان ایران جایگاه خوبی را در سطح جهان دارند و از رنکنیگ خوبی برخوردارند، بنابراین امید زیادی داریم که در شطرنج بتوانیم به نتایج خوبی دست پیدا کنیم.
نایب رئیس فدراسیون نابینایان و کمبینایان خاطرنشان کرد: در دوچرخهسواری اگرچه شناخت زیادی از حریفان آسیایی نداریم، اما دوچرخهسوار اعزامی تمرینات خوبی را در مشهد، تبریز و زنجان پشت سر گذاشته و رکوردهای خوبی را کسب کرده است، امیدواریم در این رشته نیز صاحب مدال شویم. همچنین در جودو یکی از کشورهای صاحب سبک هستیم و شانس زیادی برای مدالآوری داریم، بنابراین اگر اتفاق خاصی رخ ندهد امیدوار به کسب مدالهای خوش رنگی در جودو هستیم.
وی در پایان گفت: کاروان ورزش نابینایان و کمبینایان در بازیهای پاراآسیایی جاکارتا با ۵۶ ورزشکار متشکل از ۲۲ دوومیدانی کار (۵ زن و ۱۷ مرد)، گلبال (۱۲ ورزشکار زن و مرد)، شطرنج (۱۲ ورزشکار زن و مرد)، شنا (۲ شناگر)، دوچرخه سواری (یک ورزشکار) و جودو (۷ ورزشکار) در سومین دوره بازیهای پاراآسیایی جاکارتا شرکت خواهد کرد.
انتهای پیام