به گزارش کسب و کار نیوز، علی یاور عزیزپور در نشست استاندار لرستان با جوانان منتخب استان در سخنانی با بیان اینکه خوشبختانه طی سال گذشته اتفاقات خوبی در حوزه جوانان استان رخ داد، اظهار کرد: پرداخت تسهیلات ازدواج به زوجهای جوان یکی از این اقدامات بوده است.
وی با اشاره به اینکه تعداد زوجهای در نوبت انتظار دریافت این تسهیلات از ۳۲ هزار نفر به ۳۰۰۰ نفر رسیده است، گفت: همچنین طی سال گذشته سه جلسه ستاد ساماندهی استانی جوانان برگزار و امسال نیز سه جلسه برگزار شده است، در سال گذشته ۲۲ جلسه شهرستانی ستاد ساماندهی جوانان و امسال نیز ۲۷ جلسه در شهرستانها برگزار شده است.
مدیرکل ورزش و جوانان لرستان با اشاره به بحث ساخت خانه جوان در شهرستانها، گفت: با اختصاص اعتبارات استانی این امر در استان آغاز شده و درخواست داریم که خانه جوان خرمآباد که در یک مکان استیجاری بوده به یک مکان دولتی تا زمانی که ساختمان جدید احداث میشود منتقل شود.
عزیزپور در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه حدود ۴۶۴ هزار جوان بین ۱۵ تا ۲۹ سال در لرستان وجود دارد، ادامه داد: ۲۶.۳ درصد جمعیت لرستان جوانان زیر ۳۰ سال هستند و میانگین کشوری در این زمینه ۲۵.۱ درصد بوده و این امر نشان میدهد که میانگین جمعیتی لرستان، جوان است و باید از این فرصت و نیروی محرکه بهدرستی استفاده کنیم.
وی با اشاره به بحث ازدواج و تعالی خانواده در استان، گفت: میانگین سن ازدواج در لرستان نسبت به کشور بهتر است و این عدد در بین مردان استان ۲۷.۱ بوده که در کشور ۲۷.۳ است، همچنین این عدد در بین دختران استان ۲۲٫۶ بوده و در کشور ۲۳٫۲ است.
عزیزپور با اشاره به اینکه رابطههای خویشاوندی بیشترین درصد را در تحقق امر ازدواج در لرستان دارد، گفت: ۲۴ درصد ازدواجها در لرستان بدون رابطه خویشاوندی و ۷۶ درصد ازدواجها با رابطه خویشاوندی صورت گرفته است.
وی همچنین محلهای کار، محیطهای دانشگاهی یا تصادفی، مهمانیها و محفلهای دوستانه، فضای مجازی، سفرها و تورهای گردشگری، کلاسهای آموزشی و … را از گزینههای دیگر تحقق امر ازدواج عنوان کرد و گفت: در این میان معرفی از سوی آشنایان و همچنین آشنایی از طریق محیط کار و محل تحصیل به ترتیب بیشترین فراوانی را در امر تحقق ازدواج دارد و این امر نشان میدهد که زوجها تا به آگاهی کامل نرسند ازدواج نمیکنند.
مدیرکل ورزش و جوانان لرستان با تأکید بر اینکه فضای مجازی کمترین درصد برای تحقق امر ازدواج بوده است، گفت: حدود ۱.۱ درصد رویدادهای ازدواج از طریق آشنایی در فضای مجازی اتفاق افتاده است.
عزیزپور با بیان اینکه از میان آمار مدنظر بیش از ۶۹ درصد از زوجها تمایل به بچهدار شدن داشتهاند، گفت: همچنین حدود چهار درصد از زوجها در استان تمایل به بچهدار شدن نداشتهاند.
وی در ادامه با اشاره به اینکه مهمترین مشکل جوانان لرستان بحث بیکاری است، افزود: سه پروژه ورزشی استخر دورود، استخر ازنا و کوثر خرمآباد از طریق ماده ۲۷ به بخش خصوصی واگذار شده است.
مدیرکل ورزش و جوانان لرستان با اشاره به واگذاری پایگاه قهرمانی بروجرد، سالن باستانی دورود و سلفسرویس بروجرد نیز برای اجرا به بخش خصوصی، گفت: بر اساس بررسیهای صورت گرفته از ۲۴ دستگاه اجرایی حدود ۵۵۰ کارمند مجرد در این ادارات فعال هستند و این عدد ممکن است با نهایی شدن این بررسیها به ۷۰۰ تا ۸۰۰ نفر نیز برسد.
عزیزپور با اشاره به برگزاری جشنواره و کارگاه توانمندسازی برای این کارمندان مجرد، گفت: اعتماد به جوانان و استفاده از ظرفیت آنها در سطوح مدیریتی نیز در دستور کار قرارگرفته است.
وی همچنین از پیگیری برای برونسپاری امور به سازمانهای مردمنهاد در استان خبر داد.
انتهای پیام