صفحه اصلی / فرهنگی / سینما تئاتر تلویزیون / سینما باید به تقویت مفاهیم انسان‌دوستانه کمک کند
سینما باید به تقویت مفاهیم انسان‌دوستانه کمک کند

دبیر دومین جشنواره آسا :

سینما باید به تقویت مفاهیم انسان‌دوستانه کمک کند

دبیر دومین جشنواره جهانی فیلم‌های انسان‌دوستانه (آسا) گفت: جشنواره فیلم‌های انسان‌دوستانه به دنبال تقویت حس بشردوستی با کمک فیلم و تصویر در میان مردم دنیاست.

مجید مصاحبی روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار فرهنگی ایرنا درباره برگزاری دومین دوره جشنواره فیلم‌های انسان‌دوستانه (آسا) و علت انتخاب چنین عنوانی برای این رویداد هنری، اظهار داشت: مفاهیم بشردوستانه از منظر دانش مشترک ملل، موضوعاتی را شامل می‌شود که در جهت بهبود کیفیت زندگی انسان‌ها بر روی کره زمین است و این جشنواره به دلیل پرداخت به این موضوعات به نام انسان دوستانه شناخته می‌شود.
وی درباره مهمترین اهداف جشنواره توضیح داد: هدف اصلی هر جشنواره‌ای با محوریت فیلم ابتدا پرداختن به رقابتی است که از توان تصویری آثار بر می‌آید، پس از آن زمانی که جشنواره موضوعی می‌شود، پس با بهره گیری از آن توان تصویری نسبت به انتقال مفاهیم یا تقویت آن تلاش می‌کند.
دبیر دومین جشنواره جهانی فیلم‌های انسان دوستانه (آسا) ادامه داد: این جشنواره نیز با هدف تقویت دوستی بین مردم در کشورهای مختلف طراحی و اجرا شد که شاید سهمی، حتی حداقلی در این مهم داشته باشد.
مصاحبی درباره علت برگزاری این جشنواره در کشور آلمان و حمایت‌هایی که از این رویداد شده است، گفت: شهر وایمار در کشور آلمان، پایتخت فرهنگی اروپا و شهری با سابقه درخشان در فعالیت‌های فرهنگی است که محل زندگی بزرگانی چون گوته و نیچه و باخ بوده و شاید به نوعی این موضوع یکی از دلایل انتخابمان بوده است.
وی افزود: از طرف دیگر این شهر تسهیلاتی جهت حضور مهمانان جشنواره و نیز محل برگزاری مراسم و اکران فیلم‌ها فراهم آورده است بنابراین تصمیم به برگزاری دومین دوره جشنواره در آلمان گرفتیم.
به گفته مصاحبی، کودکان در فجایع جهانی، فقر منابع آب در دنیا، مشکلات پناهندگی، اثرات مخرب جنگ، دنیای بدون مرز و آسیب‌های محیط زیست از مهمترین محورهای و موضوعات این دوره جشنواره جهانی فیلم‌های انسان‌دوستانه است.
دبیر دومین جشنواره جهانی فیلم‌های انسان دوستانه (آسا) تاکید کرد: انتخاب این موضوعات به خاطر بیشتر توجه دادن به وقایعی است که وقوع آن موجب رنج انسان‌ها و دیگر موجودات زنده در گوشه گوشه دنیاست.
وی درباره تعداد آثار رسیده به جشنواره نیز گفت: مهلت ارسال آثار به پایان رسیده و در مجموع دو هزار و ۷۰۰ فیلم از ۱۲۲ کشور به دبیرخانه جشنواره رسیده است که الان مشغول انتخاب آثار برای بخش مسابقه و ارائه به هیات داوران هستیم.
این عضو شورای سیاستگذاری اولین جشنواره فیلم‌های صنعتی تاکید کرد: البته مشارکت فیلمسازان کشور خودمان بسیار عالی بود و از بین ۱۲۲ کشور رتبه پنجم را به لحاظ تعداد آثار دارا بودند.
مصاحبی با اشاره به اینکه این جشنواره به دلیل برگزاری به شکل بین المللی تاثیر مستقیم بر سینمای ایران یا یک کشور به صورت خاص ندارد، افزود: اما فیلمسازان مستقل از سراسر دنیا جشنواره‌ها را شناسایی می‌کنند و با حضورشان و گاه، برگزیده شدن در بخش‌های مختلف یک رویداد افتخاری برای خودشان و کشورشان رقم می‌زنند.
وی با بیان اینکه جشنواره فیلم‌های انسان‌دوستانه در اروپا تا حد زیادی شناخته شده است، گفت: همچنین به صورت گسترده برای بیشتر شناساندن آن در آفریقا، آسیا و به خصوص شرق آسیا و نیز آمریکا و استرالیا تلاش می‌کنیم.
دبیر دومین جشنواره جهانی فیلم‌های انسان‌دوستانه (آسا) خاطرنشان کرد: مشارکت ۱۲۲ کشور به عنوان شرکت کننده نشانه خوبی از استقبال از این رویداد است و امیدوارم هر کدام از ما در بهبود کیفیت زندگی تاثیرگذار باشیم و به زمین مشترکمان احترام بگذاریم.
وی در توضیح بیشتر جزئیات جشنواره گفت: دومین دوره جشنواره فیلم‌های انسان‌دوستانه در رشته فیلم‌های کوتاه داستانی، مستند و انیمیشن به‌صورت رقابتی برگزار می‌شود و چند فیلم بلند سینمایی نیز در بخش جنبی و ویژه به نمایش درخواهد آمد.
به گفته مصاحبی، هیات داوران جشنواره آسا ۵ نفر هستند که از کشورهای مختلف و نیز آلمان دعوت می شوند.
وی افزود: اکران فیلم‌ها به مدت سه روز در دانشگاه وایمار و همزمان در چند کشور خواهد بود و جشنواره نیز از ۲۸ سپتامبر تا دوم اکتبر (۶ تا ۱۰ مهرماه) برگزار می‌شود.
دبیر دومین جشنواره جهانی فیلم‌های انسان دوستانه (آسا) اظهار داشت: در طول زمان اکران آثار، سه کارگاه آموزشی تخصصی به صورت همزمان برای علاقه مندان برگزار می‌شود که متقاضیان برای شرکت در این کارگاه ها باید یک ماه قبل و از طریق سایت جشنواره و یا دفتر دبیرخانه، ثبت نام کرده باشند.
به گزارش کسب و کار نیوز، اولین دوره جشنواره فیلم‌های آسا پیش از این در ایران و سوییس با همکاری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، دفتر فعالیت‌های انسان‌دوستانه سازمان ملل متحد، دفتر عمران ملل متحد و صلیب سرخ جهانی برگزار شده بود.
فراهنگ**۹۲۴۶**۱۰۵۵

همچنین مطالعه کنید:

درآمد ۱۸.۵ میلیارد تومانی گیمرها، فقط در ۶ ماه!

به گزارش کسب و کار نیوز ، تعداد کاربرانی که از سیستم درآمدزایی آپارات استفاده …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.