صفحه اصلی / سیاسی / سایر حوزه های سیاسی / رییس سابق حراست بانک مرکزی احضار شده است
رییس سابق حراست بانک مرکزی احضار شده است

محسنی اژه‌ای:

رییس سابق حراست بانک مرکزی احضار شده است

سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به سوالی در رابطه با صحت خبر بازداشت رییس سابق حراست بانک مرکزی و یا بازداشت این فرد، گفت: با توجه به قانون نمی‌توانم اسم ببرم اما بله این فرد احضار شده و از او تحقیق شده است، اما این‌که بازداشت شده یا نه را نمی‌دانم.

بانک مرکزی

محسنی اژه‌ای در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر این‌که آیا قوانین کافی وجود نداشت که رییس قوه قضاییه مواردی را برای رهبر معظم انقلاب ارسال کرده‌اند یا ضعف در اجرا وجود دارد، اظهار کرد: آیین دادرسی یک سری اجازه‌ها را به ما نمی‌دهد برخی از قوانین ممکن است در شرایط عادی ایرادی نداشته باشد. در این مواردی می‌توانستیم به مجلس شورای اسلامی تقاضا کنیم، اما زمان می‌برد برخی از این اجازه‌ها مربوط به موارد شکلی و آیین‌ دادرسی است مثلا اجازه پخش و یا اجازه اهاله‌ پرونده‌ای از شهرستان به تهران که ما می‌خواهیم زمان کوتاه شود.

وی در پاسخ به سوالی در رابطه با تایید یا عدم تایید بازداشت رییس سابق حراست بانک مرکزی و یا صدور قرار بازداشت این فرد، اظهار کرد: با توجه به قانون نمی‌توانم اسم ببرم اما بله این فرد احضار شده و از او تحقیق شده است، اما این‌که بازداشت شده یا نه را نمی‌دانم.

محسنی اژه‌ای در پاسخ به پرسشی درباره اتهامات یکی از نمایندگان مجلس به رییس قوه قضاییه در فضای مجازی، آیا با این فرد برخوردی صورت می‌گیرد یا نه؟ عنوان کرد: در گذشته هم آقای طیب نیا وزیر اقتصاد قبلی مواردی را گفته بودند. تعدادی را خود هیات تشخیص مجلس اعلام کرده که جزو وظایف نمایندگی نیست که این موارد شاکی خصوصی دارد و دادستان باید پیگیری کند.

سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به سوال خبرنگار دیگری مبنی بر این‌که با توجه به تاکید رهبری برای اعلام اسامی قضات متخلف تاکنون چه اقدامی صورت گرفته است، خاطر نشان کرد: از زمان دستور ایشان تاکنون افرادی تحت تعقیب قرار گرفتند. در زمانی که حکم معلوم یا قطعی شود قطعا معرفی می‌شود.

وی در پاسخ به سوال دیگری در رابطه با اسامی متهمین دانه درشت اقتصادی که تعدادی از آنها دیروز معرفی شدند، مابقی چه زمانی اطلاع‌رسانی می‌شود، گفت: خواسته‌ام اسامی همه افراد در تمامی استان‌ها و ترتیب بالاترین مجازات از اعدام، حبس ابد و تا پایین‌تر را در لیستی تهیه کنند و هر کدام یک سطر توضیح داشته باشند که فلانی با فلان اتهام و این محکومیت می‌باشد. امیدواریم که هر چه سریع‌تر همت کند و این اقدام را انجام دهند.

سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به سوال دیگری در رابطه با برنامه قوه قضاییه برای ممنوع‌الخروج کردن مدیران یا مسئولینی که استعفا داده یا برکنار شده‌اند، عنوان کرد: صرف استعفا و برکنار شدن منجر به ممنوع‌الخروجی نمی‌شود، اما اگر اتهامی وارد شود و بیم خروج باشد ممکن است ممنوع‌الخروج شود. ممنوع‌الخروجی چند مورد دارد. یک مورد مربوط به افرادی است که برای آنها پرونده تشکیل شده و قرار ممنوع‌الخروجی برایشان صادر شده است. یک مورد دیگر مربوط به مواردی از قانون گذرنامه است و در صورتی که حتی پرونده‌ای تشکیل نشده باشد و فرد در مظان اتهام باشد دادستان ممنوع‌الخروج می‌کند و مورد دیگر مربوط به ممنوع‌الخروجی توسط درخواست شاکی است.

محسن اژه‌ای در پاسخ به سوال خبرنگار دیگری مربوط به این‌که آیا خبر بازداشت خسروتاج و همچنین آذرمهر در رابطه با تخلف خودرو صحت دارد و روند پرونده در حالت کلی چه‌طور بوده است، گفت: مورد اول بازداشت نیست ولی جزو کسانی است که از او تحقیق شده، نفر دوم نیز بازداشت بود و نمی‌دانم آزاد شده است یا نه. پرونده‌هایی در چند استان مطرح بود که همه را به تهران احاله کردیم و بازپرس ویژه قرار داده شده است که باید به سه بخش در این پرونده توجه کند. یک بخش مربوط به ثبت سفارش است که باید بررسی کند چه‌طور وقتی امکان ثبت وجود نداشته ثبت صورت گرفته است همچنین باید از شرکت واردکننده و دلال‌هایی که در این موارد تاثیر داشتند و برخی بازداشت شده‌اند تحقیق شود.

وی افزود: مواردی را وارد گمرکات کردند که باید بررسی شود که این موارد چه‌طور ترخیص شده است، آیا عادی بوده و یا با فساد توام بوده است. بانک مرکزی نیز باید پاسخگو باشد که آیا از اقدامات خلاف قبلی سازمان صمت مطلع بوده است که تخصیص‌ها یا تامین‌ها صورت گرفته است.

انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

حضور ۴.۵ میلیون اتباع غیرمجاز در ایران/ کمک ناچیز کمیساریا

حسین ذوالفقاری، در حاشیه دیدار با فیلیپو گرندی، کمیسر عالی امور پناهندگان سازمان ملل اظهار …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.