میانگین درآمد اظهار شده سالانه یک خانوار شهری ۲۷۸ میلیون و ۸۷۲ هزار ریال بوده که نسبت به سال قبل، ۱۵.۶ درصد افزایش داشته است.
رشدبیش از۱۵درصدی درآمد خانوار شهری و روستایی در سال ۱۳۹۴/ پیشی گرفتن رشد درآمد از هزینه
به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از روابط عمومی مرکز آمار ایران، نتایج طرح آمارگیری هزینه و درآمد خانوارهای شهری و روستایی در سال ۱۳۹۴ نشان می دهد میانگین درآمد سالانه خانوارهای شهری در مقایسه با رشد هزینه کل سالانه چهار درصد بیشتر رشد داشته است.
منابع تامین درآمد خانوارهای شهری در دوره مورد بررسی ۳۳.۴ درصد از مشاغل مزد و حقوق بگیری، ۱۶.۳ درصد از مشاغل آزاد کشاورزی و غیرکشاورزی و ۵۰.۳ درصد از محل درآمدهای متفرقه خانوار بوده است.
**هزینه خانوار شهری در سال ۱۳۹۴
براساس اعلام مرکز آمار ایران، میانگین هزینه کل خالص سالانه یک خانوار شهری ۲۶۲میلیون و ۳۹۷هزار ریال بوده است که نسبت به رقم مشابه در سال قبل۱۱.۷ درصد افزایش نشان می دهد.
همچنین از میانگین هزینه کل سالانه خانوار شهری ۶۲ میلیون و ۴۳۱ هزار ریال با سهم ۲۳.۸درصد مربوط به هزینههای خوراکی و دخانی و ۱۹۹ میلیون و ۹۶۷ هزار ریال با سهم ۷۶.۲ درصد مربوط به هزینههای غیرخوراکی بوده است.
در بین هزینههای خوراکی و دخانی، بیشترین سهم با ۲۲ درصد مربوط به هزینه آرد، رشته، غلات، نان و فرآوردهای آن و در بین هزینههای غیرخوراکی بیشترین سهم با ۴۴ درصد مربوط به مسکن بوده است.
**هزینه خانوار روستایی در سال ۱۳۹۴
میانگین هزینه کل خالص سالانه یک خانوار روستایی در سال ۱۳۹۴ به میزان ۱۴۶میلیون و ۹۸۳ هزار ریال بوده است که نسبت به سال قبل ۶.۱ درصد افزایش نشان میدهد.
همچنین از هزینه کل سالانه خانوار روستایی ۵۷ میلیون و ۷۷۸ هزار ریال با سهم ۳۹.۳ درصد مربوط به هزینههای خوراکی و دخانی و ۸۹میلیون و ۲۰۵ هزار ریال با سهم ۶۰.۷ درصد مربوط به هزینههای غیرخوراکی بوده است.
در بین هزینههای خوراکی و دخانی، بیشترین سهم با ۲۶ درصد مربوط به هزینه آرد، رشته، غلات، نان و فرآوردهای آن و در بین هزینههای غیرخوراکی، بیشترین سهم با ۳۰.۳ درصد مربوط به مسکن بوده است.
**درآمد خانوار روستایی در سال ۱۳۹۴
میانگین درآمد اظهار شده سالانه یک خانوار روستایی در سال ۱۳۹۴ به میزان ۱۶۱میلیون و ۳۸هزار ریال بوده که نسبت به سال قبل، ۱۵.۸ درصد افزایش داشته است. بر این اساس در سال ۱۳۹۴ رشد میانگین درآمد سالانه خانوارهای روستایی در مقایسه با رشد هزینه کل سالانه ۹.۷ درصد بیشتر رشد داشته است .
منابع تامین در آمد خانوار های روستایی در دوره مورد بررسی نشان می دهد ۳۰.۲ درصد از مشاغل مزد و حقوق بگیری ، 30.9 درصد از مشاغل آزاد کشاورزی و غیرکشاورزی و ۳۸.۹ درصد از محل درآمد های متفرقه خانوار تامین شده است.