«حسین کاویانی» در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: این میزان گندم با ارزش ۱۲۱۱ میلیارد تومان خریداری شده که تاکنون ۶۰۰ میلیارد تومان آن به کشاورزان پرداخت شده است. پرداخت مابقی وجه گندمکاران را از طریق پیگیری از تهران و استانداری و سازمان برنامه و بودجه دنبال میکنیم.
وی تصریح کرد: کار برداشت گندم در گلستان از ۲۰ اردیبهشت ماه آغاز شده و همچنان ادامه دارد. هنوز در برخی بخشهای کوهستانی استان گندم برداشت نشده است. پیشبینی میشود در این مناطق نیز ۴۰ هزار تن گندم تولید شود.
کاویانی خاطرنشان کرد: گلستان امسال با تولید یک میلیون و ۳۳۵ هزار تن گندم رتبه دوم کشور در تولید این محصول را بدست آورد. سال گذشته نیز گلستان با تولید یک میلیون و ۳۲۰ هزار تن گندم رتبه دوم تولید گندم را بعد از استان خوزستان به خود اختصاص داده بود.
قائم مقام سازمان جهاد کشاورزی گلستان اظهار کرد: گندم گلستان با توجه به مواد مغذی آن رتبه اول کشور را از نظر کیفیت داراست.
وی با اشاره به اینکه میزان مصرف سالانه گندم در استان بین ۲۵۰ تا ۲۷۰ هزار تن است، افزود: گندم مازاد بر نیاز گلستان به استانهای دیگر کشور صادر میشود.
کاویانی در ادامه خاطرنشان کرد: امسال در استان ۱۱۵ هزار تن کلزا تولید شد که ۱۱۲ هزار تن آن به ارزش ۳۰۶ میلیارد تومان به صورت تضمینی خریداری شد که تاکنون ۸۷ درصد این مبلغ به کشاورزان پرداخت شده است.
قائم مقام سازمان جهاد کشاورزی گلستان افزود: کلزا خریداری شده از کشاورزان در کارخانجات روغن کشی استان مورد استفاده قرار میگیرد.
وی گفت: در بحث محصول جو نیز از مجموع ۱۷۳ هزار تن محصول تولید شده، ۲۵ هزار تن آن از کشاورزان خرید تضمینی شد. ارزش ریالی این میزان جو ۲۶۰ میلیارد ریال است که ۷۰ درصد آن پرداخت شد.
کاویانی تصریح کرد: از مجموع ۱۸۰ هزار تن سیبزمینی تولید شده، ۸ هزار و ۷۰۰ تن از این محصول توسط مدیریت تعاون روستایی خریداری شد و تاکنون ۵۰ درصد وجه آن پرداخت شد.
وی ادامه داد: یکی از برنامههایی که برای سیبزمینیهای خریداری شده در نظر داریم، صادرات این محصول است. ۴۰ درصد سیبزمینی تولید شده در استان با استفاده از واریتههای جدید کشت شده که ماندگاری آن بیشتر است.
کاویانی خاطرنشان کرد: در طول سال ۱۸۵ هزار تن محصولات باغی در استان گلستان تولید میشود که ۵۰ درصد آن مرکبات است.
قائم مقام سازمان جهاد کشاورزی گلستان یادآور شد: سال گذشته بالغ ۴ میلیون و ۶۵۰ هزار تن محصولات کشاورزی به ارزش ۷۴۰۰ میلیارد تومان در استان تولید شد که گندم، جو، کلزا، سویا ، پنبه، گوجه فرنگی، سیب زمینی و شلتوک بیشترین محصولات تولیدی بودند.
انتهای پیام