صفحه اصلی / استان ها / مازندران / تخریب ۳۰ سازه غیرمجاز دریایی در سواحل مازندران
تخریب ۳۰ سازه غیرمجاز دریایی در سواحل مازندران

معاون اداره کل بنادر و دریانوردی مازندران خبر داد

تخریب ۳۰ سازه غیرمجاز دریایی در سواحل مازندران

معاون فنی و نگهداری اداره کل بنادر و دریانوردی مازندران از تخریب 30 سازه غیرمجاز دریایی در سواحل استان طی دو سال گذشته با همکاری مراجع قضایی و دستگاه های اجرایی ذیربط خبر داد.

ساحل

به گزارش کسب و کار، محسن مصطفایی در جمع خبرنگاران با تشریح اهم عملکرد حوزه معاونت فنی و نگهداری در سال ۹۶ افزود: این اداره کل در راستای انجام و ظایف حاکمیتی خود در دریا و صیانت از نوار ساحلی استان مازندران، طی دو سال گذشته تعداد ۳۰ سازه غیر مجاز دریایی را تخریب و جمع آوری کرده است که از این تعداد ۱۴ مورد مربوط به سال۹۵ است.

وی همچنین از افزایش تعداد صدور مجوز تأسیس سازه های دریایی در سال ۹۶ خبر داد و گفت: با توجه به فرهنگ سازی انجام شده در سطح استان در زمینه صدور مجوز برای متقاضیان حقیقی و حقوقی به منظور ساخت سازه های دریایی، دراین مدت ۱۵ مورد مجوز تفریحی و شیلاتی صادر شده است.

مصطفایی تصریح کرد: همچنین طی این مدت تعداد ۶ مجوز توسط کمیته صدور مجوز سازه های دریایی سازمان بنادر و دریانوردی بررسی و صادر شده که شامل دو شاخه موج شکن اسکله و پرورش ماهی شرکت سمام گستر شمال، سکوی تفریحی هتل نارنجستان، مجتمع تفریحی کاسپین، دو شاخه دستک آبگیر پرورش ماهی کلارگستر نیکو، دوشاخه موج شکن پرورش ماهی خاویاری جویبار و بندر پشتیبانی پرورش ماهی در قفس لاریم است.

وی با اشاره به تصویب جانمایی طرح پرورش ماهی در قفس گفت: با توجه به اینکه اجرای این طرح از اواخر دهه ۸۰ در استان مازندران در دستور کار قرار گرفته بود، این اداره کل طی برگزاری جلسات متعدد با حضور مسئولان شیلات استان، نسبت به بررسی و جانمایی زون‌های طرح پرورش ماهی در قفس در دریا و تصویب آن توسط سازمان بنادر و دریانوردی اقدام کرد.

معاون فنی اداره کل بنادر و دریانوردی استان مازندران یادآور شد: با تصویب جانمایی مذکور از این پس نیازی به انجام فرآیند موافقت اولیه نبوده و مراحل صدور مجوز ساخت از سوی متقاضیان از طریق سامانه جامع مدیریت و نظارت بر سواحل انجام می‌شود. براساس سیاست‌های ابلاغی سازمان شیلات تا پایان امسال باید حدود ۱۰۰ قفس دریایی با سرمایه گذاری حدود ۵۳۰ میلیون ریال و تولید سالانه ۳۵۰۰ تن در مازندران ایجاد شود که با تصویب جانمایی طرح پرورش ماهی در قفس در استان، این مسیر هموار شده است.

انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

کرونا

تست کرونا ۲۵۰ بیمار مبتلا به کرونا مثبت در بابل اعلام شد

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایسنا, از اول اسفند ماه تاکنون …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.