صفحه اصلی / اسلایدر / کاهش ۶۰ درصدی قاچاق پوشاک به کشور/ افزایش واردات ماشین‌آلات در راستای حمایت از تولید ملی
کاهش ۶۰ درصدی قاچاق پوشاک به کشور/ افزایش واردات ماشین‌آلات در راستای حمایت از تولید ملی

کاهش ۶۰ درصدی قاچاق پوشاک به کشور/ افزایش واردات ماشین‌آلات در راستای حمایت از تولید ملی

کسب و کار نیوز- سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز از کاهش ۶۰ درصدی قاچاق پوشاک از سال ۹۶ تا کنون خبر داد و گفت: واردات ۴۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلاری واردات تجهیزات تولید پوشاک در سال ۱۴۰۲ حاکی از افزایش چشمگیر عرضه و فروش این محصول دارد.

به گزارش کسب و کار نیوز، «حمیدرضا دهقانی نیا» اظهار داشت: حجم پوشاک قاچاق از ۲ و نیم میلیارد دلار در سال ۹۶ به ۶۷۲ میلیون دلار در سال ۹۸ کاهش یافته است.

وی افزود: در سال ۹۹ قاچاق پوشاک به بیش از یک میلیارد دلار رسید؛ اما به طور کلی می‌توان به این نکته اشاره کرد که طی سال‌های گذشته واردات غیرقانونی این محصول کاهش بسیاری را تجربه کرده است. سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز خاطرنشان کرد: برخی از محصولات که به منزله قاچاق در سطح عرضه به چشم می‌خورد، پوشاک تولید داخل است که به عنوان کالای خارجی به دست مشتری می‌رسد.

دهقانی نیا تاکید کرد: مطابق آمار وزارت صمت واردات تجهیزات (ماشین‌آلات) تولید پوشاک به کشور در سال ۱۴۰۱ به میزان پنج میلیارد و ۹۰۰ میلیون دلار بوده که در سال ۱۴۰۲ به ۴۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار رسیده است.

وی تصریح کرد: این آمارها نشان می‌دهد که نرخ تولید داخلی پوشاک و در پی آن فروش این محصول افزایشی بوده، یعنی محصول داخلی جایگزین کالای قاچاق شده است. سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز بیان کرد: اگر ارزش تولیدات پوشاک در سال ۱۴۰۱ بالغ بر چهار میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار و میزان نیاز کشور پنج میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار در نظر گرفته شود، خلا میان این آمار یک میلیارد دلاری است که قاچاق محسوب می‌شود.

تشدید برخورد با پوشاک قاچاق

دهقانی نیا خاطرنشان کرد: در حال حاضر ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز به عنوان یک قرارگاه هماهنگ‌کننده، برنامه تشدید برخورد با نشان‌های محرز پوشاک قاچاق را به صورت یک روند پایدار و مستمر در کشور پیگیری و با همکاری ضابطان در سطح عرضه اجرا می‌کند.

وی با تاکید بر اینکه بیشتر نشان‌هایی قاچاق پوشاک به کشور تولیدات پاکستان و بنگلادش است، خاطرنشان کرد: از تولیدکنندگان انتظار می‌رود وظیفه خود در شناسنامه دار کردن و الصاق شناسه کالا روی محصولات در خط تولید را به صورت جدی پیگیری و عملیاتی کنند تا امکان و شرایط برخورد جدی با متخلفان در سطح عرضه فراهم شود.

همچنین مطالعه کنید:

بخش تعاون شایسته سهم ۵ درصدی نیست

به گزارش کسب و کار نیوز ، بر اساس اصول ۴۳ و ۴۴ قانون اساسی، …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.