بنابراین باید در راستای روند کاهش نرخ ارز پیش برویم و برای داشتن اقتصادی با ثبات قدم برداریم. در شرایط فعلی تنها افزایش سریع نرخ ارز را داریم و خرید و فروشی در بازار انجام نمی شود.
آن دسته از افرادی که برای سرمایه گذاری و سود بیشتر در این بازار سرمایه گذاری کرده و ارز خریدرای کرده اند این روزها به فروشنده ارز تبدیل شده اند که روندی طبیعی است اما بازار کشش این میزان افزایش نرخ را ندارد بنابراین خرید و فروشی انجام نمی شود. به طور کلی سرمایه گذاری در بازارهایی که در نوسان مداوم هستند امیدوار کننده نخواهد بود. امروز شرایط بازار ارز مشخص نیست و فروشنده در بازار بیشتر از خریدار است.
اما در نگاهی جامع تر باید اشاره شود که درآمدهای نفتی دولت به حداقل ممکن رسیده، ارز چندانی وجود ندارد که آن را در بازار عرضه کند. در کل افزایش نرخ ارز تورم بیشتری را در اقتصاد ایجاد میکند و به عبارت دیگر، افزایش قیمت ارز هم هزینههای تولید و هم انتظارات تورمی را افزایش میدهد. افزایش تورم، دوباره کسری بودجه دولت را چند برابر میکند، زیرا باید با نرخ بالاتری خدمات مورد نیاز خود را خریداری کند. ممکن است که افزایش نرخ ارز برای دولت در کوتاه مدت درآمدزایی داشته باشد اما در بلند مدت هزینههای زیادی را به دولت تحمیل میکند.