پنجشنبه , ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۳
صفحه اصلی / استارت آپ‌ و دانش‌بنیان‌ / پارک ها مراکز رشد و شتاب‌ دهنده‌ها / دستاوردهای مرکز شتابدهی نوآوری در راستای مقابله با کرونا

خدمت‌رسانی زیست‌بوم نوآوری و فناوری در جهت مقابله با کرونا ادامه دارد

دستاوردهای مرکز شتابدهی نوآوری در راستای مقابله با کرونا

کسب و کار نیوز - همه‌گیری ویروس covid-19 همه اقشار جامعه را برآن داشته است تا به نحوی برای مقابله با شیوع آن و گذر از وضعیت بحرانی تلاش کنند. در این میان زیست‌بوم نوآوری و فناوری هم نقش خود را ایفا می‌کند. مرکز شتابدهی نوآوری یکی از مراکزی است که در راستای مسئولیت اجتماعی خود و با حمایت از شتابدهنده‌ها و استارتاپ‌هایی که در این حوزه فعالیت می‌کنند، وظیفه خود را در جهت مقابله با کرونا انجام می‌دهد. سه شتابدهنده «سیناپس»، «سیوان» و «سلامت الکترونیک کارا» که از شتابدهنده‌های عضر مرکز شتابدهی نوآوری هستند، تنها نمونه‌هایی از این شتابدهنده‌ها هستند که این روزها موفق به تولید و عرضه دو محصول برای دوران بحران بیماری همه‌گیر کرونا شده‌اند.

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از پارک فناوری پردیس، شتابدهند‌ه «سیناپس» به عنوان نخستین شتابدهنده محصولات تشخیص آزمایشگاهی، موفق به طراحی و ساخت کیت سرولوژی کرونا شد. این محصول نتیجه تلاش شبانه‌روزی ۱۴ روزه متخصصان تیم covid-19 در این شتابدهنده است. کیت‌ سرولوژی SARS-CoV2 IgGو SARS-CoV2 IgM با حضور «سورنا ستاری»، برای تولید انبوه به شرکت‌های تولیدی «پیشتاز طب زمان» و «‌ایده‌آل تشخیص آتیه» واگذار شدند.

همچنین شتابدهنده «سیوان» با حمایت ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش‌بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و وزارت بهداشت و وزارت آموزش و پرورشT موفق به معرفی و عرضه اپلیکیشن گوشی تلفن همراه «سفیران سلامتی» ویژه بیماری همه‌گیر کرونا شده است. در این اپلیکیشن کاربر از امکانات مختلفی مانند «آموزش»، «اطلاع‌‌رسانی»، «نیازسنجی»، «معرفی و آدرس مراکز درمانی»، «معرفی استارتاپ‌ها و کسب و کارهای خدمت رسان به مردم»، «تست غربالگری کرونا»، «آموزش‌های ویژه دانش‌آموزان» و «هشدارهای منطقه‌ای» بهره‌مند می‌شود. کسب اطلاعات بیشتر و نصب این اپلیکشن از طریق آدرس www.coronaapp.ir امکان‌پذیر است. همچنین این اپلیکیشن از طریق فروشگاه‌های برنامه موبایل مانند «اناردونی»، «کافه بازار»، «سیب اپ» و«سیبچه» قابل نصب است.

شتابدهنده «سلامت الکترونیک کارا» نیز با همراهی پنج استارتاپ خود، موفق به خدمت رسانی ۳٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰ ریالی رایگان به کاربران استارتاپ‌ها و بیش از ۴۰۰ نفر اشتغال‌زایی شده است. «انجام تست کرونا بدون مراجعه به پزشک»، «ارائه سرویس‌های ارتباط از راه دور»، «ارائه محتوای آمورشی»، «کنترل سلامت و سبک زندگی در دوران قرنطینه» و … از خدماتی بوده است که به وسیله استارتاپ‌های عضور شتابدهنده سلامت الکترونیک کارا به کاربران آنها عرضه شده است.

همچنین مطالعه کنید:

ایران ۰.۳ درصد صادرات صنایع غذایی جهان را انجام می‌دهد

به گزارش کسب و کار نیوز ، ابوالحسن خلیلی اظهار داشت: صادرات صنایع غذایی جهان …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.