به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایسنا, هوشنگ بازوند در نشست بررسی پروژه باغ موزه دفاع مقدس استان که با حضور سردار کارگر رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس برگزار شد، اظهار داشت: با توجه به شرایط اقتصادی ناشی از تحریم ها، استفاده از بودجه ملی برای ساخت پروژه بزرگ باغ موزه دفاع مقدس میسر نیست و با برنامه ریزی صورت گرفته این طرح با بهره گیری از منابع داخل استان و با مشارکت دستگاهها و مجموعههای مختلف ساخته میشود.
وی افزود. براساس تقسیم کار صورت گرفته هر کدام از این دستگاه ها با توجه به حوزه کاری و امکانات خود اجرای بخشی از این پروژه و یا تامین بخشی از اعتبارات مورد نیاز را متقبل شدهاند.
استاندار کرمانشاه با بیان اینکه امیدواریم پروژه باغ موزه دفاع مقدس کرمانشاه سوم خردادماه ۱۴۰۰ به بهرهبرداری برسد، عنوان کرد: این باغ موزه نماد و یادگاری از هشت سال رشادت و ایثارهای دوران دفاع مقدس کرمانشاه خواهد بود.
وی تاکید کرد: ورودیهای پروژه باغ موزه در مسیر کریدور گردشگری بیستون_ تاق بستان باید به گونهای طراحی شوند که مردم بتوانند به آسانی از امکانات رفاهی و اقامتی این مجموعه بهرهمند شوند.
سردار کارگر رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس نیز با تشریح جایگاه برجسته کرمانشاه در سال های جنگ تحمیلی، عنوان کرد: کرمانشاه در دوران جنگ تحمیلی مقر فرماندهی غرب و شمال غرب کشور بود و مسئولیت استان های همجوار تا آذربایجان غربی با اینجا بود و این جایگاه باید در باغ موزه دفاع مقدس به نمایش گذاشته شود.
وی تاکید کرد: مردم کرمانشاه در سال های دفاع مقدس و در مبارزه با ضد انقلاب، سختی های بسیاری را تحمل کردند تا آسیبی به نظام مقدس جمهوری اسلامی نرسد و باید کتاب ها و رمان ها در مورد این رشادت ها و ایثارگریها نوشته شود.
کارگر عنوان کرد: در این باغ موزه باید نقش عظیم امنیتی، فرهنگی و اجتماعی کرمانشاه در سال های دفاع مقدس برای کل کشور به نمایش گذاشته شود.