به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایسنا, کریم قدرتی در تشریح این خبر اظهار کرد: خط تولید بسته بندی با مشارکت و تامین گوشت توسط بخشهای خصوصی در هفته آتی در محلی تجهیز شده به این منظور، افتتاح و با نظارت کامل دامپزشکی و این سازمان به بهره برداری میرسد.
وی اضافه کرد: با این حرکت شهروندان و با اصلاح الگویهای مصرف، گام دیگری در راستای ارتقاء سلامت و امنیت غذایی شهروندان برداشته میشود.
مدیر عامل سازمان کشتارگاه تبریز اظهار کرد: با توجه به حساسیت امنیت غذایی و سلامت شهروندان، پشتیبانی و نظارت خوبی از طرف شورای اسلامی شهر تبریز و اداره کل دامپزشکی و سایر دستگاههای نظارتی به طور مداوم و دورهای انجام میگیرد و امیدوارم با حمایتهای شهردار تبریز و اعضای شورای شهر و همچنین تلاش شبانه روزی همکاران خدوم کشتارگاه بتوانیم روزبه روز به اهداف خود در پیشبرد سلامت غذایی و بهداشت همشهریان نزدیکتر شویم.
به گزارش روابط عمومی کشتارگاه تبریز، وی با بیان این که گوشت قرمز بخش عمدهای از سبد غذایی خانوارهای شهرستان تبریز را تشکیل میدهد، گفت: بر این اساس باید تلاش کرد که فرآوری، بسته بندی، حمل ونقل، توزیع و عرضه این محصول با کمترین قیمت و بصورت کاملا بهداشتی در اختیار مصرف کننده قرار گیرد.