به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایسنا, غلامحسین تیموری افزود: با توجه به اینکه عمده موزستان های استان در شهرستان های چابهار وکنارک است وبه منظور جلوگیری از ورود بیماریهای قرنطینه ای که تهدید جدی برای باغات موز بوده، واردات موز از این مرز ممنوع است.
وی تصریح کرد: واردات رسمی موز پاکستانی در استان فقط از مرز زمینی میرجاوه امکان پذیرراست.
تیموری گفت: تاکنون بمنظور جلوگیری از ورود آفات و امراض گیاهی همراه محصولات وارداتی و مبادله کالا به خارج از کشور، ۷ مرکز رسمی قرنطینه خارجی در طول مرز استان سیستان وبلوچستان راه اندازی شده است.
وی تأکید کرد: واردات میوه های گرمسیری فقط از طریق ۴ مرکز قرنطینه رسمی شامل مرکز قرنطینه مرز زمینی میرجاوه، پیشین، ریمدان و قرنطینه مرز دریایی چابهار با رعایت شرایط و ضوابط قرنطینه ای مجاز است.
مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان وبلوچستان اذعان کرد: سالیانه بیشاز ۹۰ درصد انبه وارداتی به کشور از طریق مرزهای زمینی و دریایی استان انجام میگیرد.
وی خاطرنشان کرد: براساس مصوبات دولت بمنظور حمایت از تولیدات داخلی واردات میوه از خارج از کشور ممنوع است و میوه های گرمسیری انبه، موز، آناناس و نارگیل از این قانون مستثنی هستند.
مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان وبلوچستان:
مرکز قرنطینه گیاهی سیستان و بلوچستان در مرز ریمدان راه اندازی شد
کسب و کار نیوز: مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان وبلوچستان گفت: روز گذشته با ورود اولین محموله ۱۸ تنی میوه انبه از مرز زمینی ریمدان، چهارمین مرکز قرنطینه گیاهی سیستان و بلوچستان در این منطقه آغاز به کار کرد.