صفحه اصلی / سیاسی / بین الملل / آمریکا: چین مسلمانان را به «اردوگاه‌های کار اجباری» می‌اندازد

آمریکا: چین مسلمانان را به «اردوگاه‌های کار اجباری» می‌اندازد

دولت آمریکا بار دیگر چین را به حبس بیش از یک میلیون اقلیت مسلمان در اردوگاه‌های کار اجباری متهم کرد.

اویغورهای چین

به گزارش کسب و کار نیوز، به نقل از خبرگزاری رویترز، این جدیدترین اتهام به نوعی شدیدترین محکومیت از سوی آمریکا نسبت به بازداشت‌های دسته جمعی اقلیت اویغور و سایر مسلمانان توسط چین است.

اظهارنظر جدید در این رابطه از سوی راندال شریور، مدیر سیاست گذاری آسیا در وزارت دفاع آمریکا احتمالاً باعث افزایش تنش با چین می‌شود که به انتقادهای بین‌المللی بسیار حساس است و این اردوگاه‌های کار اجباری را کمپ‌های بازپروری می‌داند که در بحبوحه تهدید افراط گرایی اقدام به آموزش می‌کنند.

بازداشتی‌های سابق در این اردوگاه‌ها گفته‌اند که در جریان بازجویی‌ها در این اردوگاه‌ها شکنجه شده‌اند و در سلول‌های پر از جمعیت نگهداری می‌شدند و به صورت روزانه هدف رفتارهای خشونت‌آمیز قرار می‌گرفتند که باعث شد تا برخی از افراد دست به خودکشی بزنند.

شریور در جریان ارائه جزئیات به پنتاگون با تخمین این مساله که تعداد بازداشتی‌ها در این اردوگاه‌ها می‌تواند به عدد سه میلیون تن نیز برسد، گفت: حزب کمونیست چین از نیروهای امنیتی خود برای بازداشت و حبس گسترده و دسته جمعی مسلمانان چینی در اردوگاه‌های کار اجباری استفاده می‌کند.

وی همچنین در پاسخ به این سوال که چرا از واژه نازی‌های آلمان در ارتباط با این اردوگاه‌های کار اجباری استفاده کرده، گفت: این واژه توجیهی بر آن چیزی است که ما از وضعیت موجود در این اردوگاه‌ها فهمیده‌ایم. یک میلیون تن در این اردوگاه‌ها زندانی هستند اما احتمالاً این میزان نزدیک به سه میلیون شهروند از ۱۰ میلیون اویغور است. به همین دلیل است که من از این واژه استفاده کردم.

مایک پامپئو، وزیر خارجه آمریکا نیز روز پنجشنبه از واژه اردوگاه‌های بازپروری برای توصیف این سایت‌ها در چین استفاده کرد و گفت که این اقدامات دولت پکن یادآور وضعیت سال‌های ۱۹۳۰ است.

دولت آمریکا تحریم‌هایی را علیه مقام‌های ارشد چین در سین‌کیانگ که محل اصلی سکونت اویغورهای چین و سایر اقلیت‌های مسلمان است، بررسی کرده است. دولت پکن هشدار داده که در صورت لزوم دست به اقدامی متقابل می‌زند.

فرماندار سین‌کیانگ در مارس سال جاری میلادی مستقیماً مقایسه‌های صورت گرفته نسبت به اردوگاه‌های کار اجباری را رد کرد و گفت که آنها همانند مدارس شبانه روزی اقدام به تعلیم و آموزش می‌کنند.

مقام‌های آمریکایی گفته‌اند که چین بسیاری از اقدامات مذهبی و فرهنگی در سین‌کیانگ را مستحق مجازات می‌داند که شامل مجازات برای متون اسلامی ارائه شده برای کودکان و ممنوعیت نام گذاری کودکان با اسامی اویغوری توسط والدین می‌شود.

انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

پزشکیان در اجلاس بریکس پلاس/بریکس، الگوی موفق همکاری برای رهایی از یک‌جانبه‌گرایی جهانی است

به گزارش کسب و کار نیوز ، مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور ظهر امروز(پنج‌شنبه) و یک روز پس …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.