کارشناس بهداشت محیط شبکه بهداشت خرمدره در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به وقوع سیل در برخی از مناطق کشور و استقرار موکبها از نقاط مختلف کشور از جمله خرمدره برای امدادرسانی به مردم این مناطق، اظهار کرد: برای رعایت هر چه بهتر بهداشت برای افراد خدمت کننده در موکبها باید حتما لباس کار با ارم مشخص پیشبینی شود تا هم بهداشت فردی رعایت شود و هم از مداخله افراد متفرقه در امر پخت و توزیع غذا جلوگیری به عمل آید .
فهیمه حیدری با تاکید بر اینکه برای تایید سلامت جسمی افراد باید حتما کارت بهداشتی برای افراد صادر شود، ادامه داد: به همراه داشتن جعبه کمکهای اولیه و کپسول اطفا حریق از دیگر ملزومات اساسی این موکبها است .
این مسئول با تاکید بر اینکه افراد مستقر در موکب حتما باید آب بطری شده به همراه داشته باشند، ادامه داد: در صورت عدم دسترسی به آب شبکه بهداشت باید کلر در اختیار موکبها قرار داده و نحوه تهیه آب آشامیدنی بهداشتی را نیز به افراد آموزش دهد .
وی با اشاره به اینکه باید ایمنی محل طبخ غذا از لحاظ گازکشی و برقکشی حتما رعایت شود، ادامه داد: چادرهای اسکان باید حداقل ۱۵ متر از محل سانحه فاصله داشته باشد .
حیدری با تاکید بر اینکه باید محلهایی نیز برای دفع بهداشتی زبالهها از قبل پیشبینی شود تا امکان ادامه عملیات وجود داشته باشد، گفت: با توجه به شیوع حشرات و جوندگان موکبها بایدابزارهای لازم برای مبارره با این حشرات به همراه داشته باشند .
وی با اشاره به اینکه باید حتما امکان جوشاندن غذاهای کنسروی فراهم شود، خاطرنشان کرد: تاریخ مصرف مواد غذایی نیز حتما باید چک شود تا منجر به مسمومیت غذایی نشود .
انتهای پیام