وی افزود: خوشبختانه توپوگرافی منطقه به شکلی است که آب بیش از چند ساعت در آن تجمع نمی یابد و بارش ها هم با توجه به وقفه چندساعته ای که داشت موجب شد شاهد سیلات و آبگرفتی شدید در سطح روستاهای استان نباشیم.
وی با بیان اینکه حدود ۶۰۰ روستای در معرض خطر سیل در سطح استان شناسایی شدند، گفت: از چند روز پیش تمام اخطارهای لازم به ساکنان این روستاها داده شده و تمام اقدامات محافظتی از جمله احداث سیل بند، حفر جوی و کانال و قرار دادن کیسه های شنی در مسیر روان آب ها انجام شده است.
خسروانی تصریح کرد: با این اقدامات و با همکاری مردم خوشخبتانه گزارشی از خسارت سیل در روستاهای استان گزارش نشده است و تنها برخی منازل دچار آسیب جزیی شده و دو واحد مسکونی روستایی در شهرستان کنگاور به علت فرسودگی تخریب شدند که خوشخبتانه آسیب جانی نداشته است.
وی با بیان اینکه راه روستایی مسدود در سطح استان گزارش نشده گفت: تنها ۱۴ روستا در ثلاث باباجانی که در سیل قبل پل ارتباطی آنها دچار آسیب شده بود همچنان با مشکل تردد مواجه هستند.
خسروانی خاطرنشان کرد: وضعیت رودخانه ای که در مسیر این ۱۴ روستا قرار دارد به گونه ای است که فعلا امکان ساخت پل جدید وجود دارد و در همین راستا نیرو های نظامی به روش های مختلف آب و موادغذایی را به این ۱۴ روستا منتقل می کنند.
مدیرکل امور روستایی استانداری کرمانشاه با بیان اینکه اوج بارش های سامانه را پشت سرگذاشته ایم گفت: خوشخبتانه از این بحران تا این لحظه به سلامت عبور کرده ایم و مشکلی خاصی درروستاهای استان گزارش نشده است.
ادامه دارد