به گزارش کسب و کار نیوز منطقه کرمانشاه، در جلسه ستاد مدیریت بحران استان که امروز (۱۰ فروردین) برگزار شد دستگاههای مختلف از آمادگی خود برای مقابله با سیل خبر دادند و به بیان اقدامات انجام شده پرداختند.
فضلالله رنجبر فرماندار کرمانشاه نواحی حاشیه رودخانه “آبشوران” را یکی از نقاط اصلی در معرض آسیب دانست و گفت: اقدامات لازم برای ممنوعیت پارک و تردد خودرو و همچنین تعطیلی برخی صنوف در حاشیه این رودخانه انجام شده است.
وی با بیان اینکه احتمالاً از سه راه برق تا میدان نواب که مسیر آبشوران امتداد یافته مشکلاتی خواهیم داشت، خاطرنشان کرد: هشدارهای لازم به ساکنین این مناطق داده شده است.
وی تاکید کرد: در برخی از این مناطق دیواره رودخانه شسته شده است.
فرماندار کرمانشاه انتهای شاطرآباد، شهرک امام خمینی (ره)، تنگ کنشت، انتهای چقاگلان و کرناچی را از دیگر مناطق در معرض خطر دانست و یادآور شد: تخلیه خاک و نخاله در برخی از این مناطق میتواند به جلوگیری از سیلاب کمک کند.
رنجبر خواستار تعطیلی رستوران و غذاخوریهای محدوده طاقبستان شد و عنوان کرد: با تشدید جریان آب چشمه طاقبستان احتمال خطر در این مناطق وجود دارد.
لزوم تعیین تکلیف خودروهای رها شده در خیابان
در ادامه محمدرضا عدالتخواه رئیس کل دادگستری استان کرمانشاه نیز خواستار تعیین تکلیف خودروهایی شد که برای مدت زمان طولانی در خیابان پارک و رها شدهاند.
وی افزود: بیلبوردهای تبلیغاتی نیز در زمان شدت باران و باد میتواند خطرآفرین باشد و باید جمعآوری شوند.
رئیس کل دادگستری استان کرمانشاه خواستار همکاری دستگاهها برای اجرای مصوبات ستاد بحران شد و عنوان کرد: گروه کارشناسی تعیین خواهیم کرد تا اگر کوتاهی صورت گیرد، با دقت بررسی شود.
عدالتخواه با بیان اینکه بعد از پایان بارندگیها باید وضعیت دقیق مسیلهای شهر کرمانشاه بررسی شود، اضافه کرد: باید محل عبور آبها را توسعه و تعمیق کنیم.
روستاییان احشام را حرکت ندهند
در ادامه امیر خسروانی مدیرکل امور روستایی استانداری کرمانشاه نیز گفت: اطلاعرسانی لازم به روستاییان انجام شده تا از حرکت دادن احشام خود طی روزهای آتی خودداری کنند تا خطر سیلاب و رعدوبرق دامها را تهدید نکند.
وی عنوان کرد: اقدامات لازم برای تخلیه روستاهای در معرض خطر نیز انجام شده است.
به گفته این مسئول، تمام دهیاران نیز موظفند در این ایام در روستاها مستقر باشند.
جابجایی چهار کمپ بهزیستی
فاطمه رضوان مدنی مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه نیز از جابجایی چهار کمپ در معرض خطر بهزیستی با بیش از ۲۰۰ نفر ظرفیت خبر داد.
وی افزود: برای دو مرکز نگهداری سالمندان نیز با مشکل مواجهیم که درخواست داریم با همکاری هلال احمر مکانی برای برپایی چادر و اسکان موقت سالمندان تعیین شود.
تجهیز ۶۵ سالن ورزشی برای اسکان اضطراری
آرش لهونی مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه نیز از تجهیز ۶۵ سالن ورزشی در سطح استان برای اسکان اضطراری مردم خبر داد.
وی افزود: امکانات لازم برای تغذیه این افراد نیز فراهم شده است.
توزیع خوراک دام مورد نیاز ۱۰ روز دامداران
نوربخش حاتمی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه نیز از آمادهباش تمام خبازیها طی دو روز آینده خبر داد تا با تمام ظرفیت پخت نان را انجام دهند.
وی یادآوری کرد: از آنجایی که ممکن است اختلالی در سیستم توزیع خوراک دام صورت گیرد به اندازه نیاز ۱۰ روز و حدود ۲۲۰۰ تن کنجاله سویا و ذرت بین دامداریها توزیع خواهد شد.
به گفته این مسئول تدابیری نیز برای حفاظت از پرورش ماهی خاویاری سد تنگ حمام اندیشیده شده است.
جابجایی ۲۲ خانوار عشایری در معرض خطر
حسن احمدی مدیرکل امور عشایری استان کرمانشاه نیز از جابجایی ۲۲ خانوار عشایری در معرض خطر خبر داد.
وی افزود: اطلاعرسانی چادر به چادر برای این خانوارها انجام شده است.
احمدی خواستار تأمین ۵۰ دستگاه چادر برای اسکان اضطراری عشایر شد.
فریبرز کرمی مدیر کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان کرمانشاه هم گفت: ۹۰ درصد مشکلاتی که در زمینه راهها و تخریب پلها رخ میدهد در راههای روستایی است.
وی از آمادهباش امکانات راهداری برای مقابله با سیل خبر داد و عنوان کرد: ما فقط دو بیل مکانیکی، سه جرثقیل و ۲۵ بولدوزر داریم و نیاز داریم دستگاههای دیگر نیز تجهیزاتی از این دست را در اختیار ما بگذارند.
انتهای پیام