به گزارش کسب و کار نیوز، در این جلسه رییس گروه بهداشت محیط مرکز بهداشت استان مرکزی در خصوص وضعیت پسماندهای عفونی مطبها و کلینیکهای درمانی اظهار کرد: در برخی از محافل مدیریت پسماندهای عفونی به دانشگاه علوم پزشکی نسبت داده میشود، در حالی که دانشگاه تنها اهرم نظارتی است.
حسن مهرعلی بیان کرد: روز گذشته جریمه ۱۰ میلیون تومانی برای یک مطب تعیین شد چرا که زبالههای خود را در زمان تعیین شده تحویل نداده بود همچنین برای یکی از متخصصین شهر حکم ۶ ماه تعلیق مطب صادر شده که اگر تکرار شود حکم ۶ ماه حبس صادر میشود.
وی با اشاره به برگزاری جلسه ستاد صیانت از حقوق شهروندی بر مدیریت پسماندهای عفونی تاکید کرد چرا که تهدید برای سلامت عمومی و بهداشت شهر خواهد بود، افزود: ۷۰۰ مطب در اراک وجود دارد که ۳۴۵ مطب مشمول قانون پسماندهای عفونی میشوند.
در این جلسه مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی در خصوص وضعیت کشتارگاه دام اراک گفت: کشتارگاه دام اراک مجموعهای سنتی است که این امر باعث شده بسیاری از اقدامات به راحتی اجرایی نشود.
دکتر محسن شانقی افزود: در کمیته ساماندهی کشتارگاهها بر بهسازی سیستم تصفیهخانه فاضلاب کشتارگاه اراک تاکید شد که طی تصمیماتی مقرر شد که کل سیستم به مکانی دیگر منتقل شود همچنین کوره لاشهسوز درگیر معضلاتی است که معدوم سازی برخی از لاشهها گاهی دو روز زمان میبرد که باید ظرفیت کوره افزایش یابد.
وی اظهار کرد: با تغییرات مدیریتی مکرر در مجموعه شهرداری اراک مصوبات این کمیته ابتر باقی میماند اما با تصمیم دادستانی اراک مقرر شد که با انتخاب شهردار جدید اقدامات بهسازی سرعت گیرد و تا مشکلات کوره و تصفیهخانه رفع شود.
انتهای پیام