صفحه اصلی / استان ها / کرمانشاه / ساخت و تعمیر ۹۲ هزار واحدمسکونی مناطق زلزله زده کرمانشاه
ساخت و تعمیر ۹۲ هزار واحدمسکونی مناطق زلزله زده کرمانشاه

در ستاد بازسازی استان مطرح شد؛

ساخت و تعمیر ۹۲ هزار واحدمسکونی مناطق زلزله زده کرمانشاه

با گذشت بیش از یک سال از زلزله آبان سال 96 ساخت و تعمیر بیش از 92 هزار واحد مسکونی در مناطق زلزله زده استان کرمانشاه به پایان رسید.

زلزله کرمانشاه

به گزارش کسب و کار نیوز، مهرداد سالاری معاون عمرانی استانداری کرمانشاه در ستاد بازسازی مناطق زلزله زده استان با اشاره به تخریب ۲۴ هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی در زلزله آبان سال گذشته گفت: با توجه به تاکید استاندار مبنی بر تبدیل این تهدید به فرصت، تلاش شد در بازسازی این مناطق خانه های فرسوده هم تا حد توان لحاظ شود.

وی افزود: در حال حاضر درحالی بازسازی واحدهای تخریبی در مناطق زلزله زده ادامه دارد که کار ساخت ۲۷ هزار واحد مسکونی به پایان رسیده که بیش از واحدهای تخریبی احصا شده است.

معاون عمرانی استانداری کرمانشاه تصریح کرد: در خصوص واحدهای تعمیری هم بیش از دو برابر واحدهای تعمیری احصا شده، کار تعمیر و مقاوم سازی واحدها صورت گرفته است.

سالاری با بیان اینکه برخی افرادی که دچار خسارت نشده‌اند به امید استفاده از تسهیلات بازسازی کار پی کنی زمین هایشان را در برخی نقاط شهر و روستا انجام می دهند گفت: این آمار دیگر نباید در آمار بنیاد مسکن آورده شود، چرا که در اینصورت اینطور تصور می‌شود که کار بازسازی کند پیش می رود و بسیاری واحدها که پی کنی شده اند ساخته نشده‌اند.

معاون عمرانی استانداری کرمانشاه به دغدغه مردم در خصوص عدم اتمام بازسازی واحدها اشاره کرد و افزود: مردم باید بدانند همه مسئولین تا ساخت آخرین واحد مسکونی کنار آنها خواهند بود و هیچ وقت تنهایشان نمی گذارند.

پرونده ساخت ۸ بلوک مسکن مهر سرپل ذهاب تا پایان سال  بسته می شود

مسعود شریفی مدیرکل راه و شهرسازی استان کرمانشاه نیز در جلسه ستاد بازسازی مناطق زلزله زده استان با اشاره به خسارت ۲۱ بلوک مسکن مهر در زلزله سرپل ذهاب گفت: درحال حاضر کار مقاوم سازی دو بلوک به طور کامل تکمیل شده و مقاوم سازی شش بلوک دیگر نیز تا پایان سال به اتمام می رسد.

وی افزود: عمده عملیات باقی مانده در مقاوم سازی این شش بلوک بحث سفید کاری، گچ و خاک و نما است که به خاطر برخی مشکلات مالی به تعویق افتاد. سه بلوک دیگر هم عملیات مقاوم سازی آنها شروع شده و پیشرفت کار در این بلوک ها ۲۰ درصد است.

شریفی از کمک ۲۰ میلیارد تومانی دولت به این پروژه ها خبر داد و افزود: پرداخت این میزان کمک در هیات دولت به تصویب رسیده و درحال مبادله موافقت نامه آن هستیم و با تزریق این میزان اعتبار قطعا مقاوم سازی پروژه ها شتاب بیشتری خواهد گرفت.

۹۲ هزار  واحد مسکونی مناطق زلزله زده بازسازی و تعمیر شده اند

رضا خواجه ای، رییس بازسازی مناطق زلزله زده استان کرمانشاه نیز در این نشست به تشریح روند بازسازی مناطق زلزله پرداخت و با اشاره به اجرای بتن فونداسیون ۳۶ هزار و ۱۲۵ واحد شهری و روستایی در مناطق زلزله زده گفت: همچنین اسکلت ۳۴ هزار و ۳۳۲ واحد و نیز اجرای سقف ۳۱ هزار و ۶۸۳ واحد انجام شده و ۲۶ هزار و ۹۷۱ واحد هم عملا تکمیل و کار نصب در و پنجره آنها انجام شده است.

وی با اشاره به شروع عملیات تعمیری ۶۵ هزار و ۱۳۸ واحد گفت: در حال حاضر از این تعداد تعمیر ۶۵ هزار و هفت واحد در شهر و روستا به پایان رسیده است.

خواجه ای تاکید کرد: همانطور که بارها گفته ایم تا ساخت آخرین واحد مسکونی در مناطق زلزله زده در کنار زلزله زدگان خواهیم بود.

این مسئول در خصوص روند کند بازسازی پروژه های مسکن مهر هم گفت: مسئولیت ساخت این پروژه در مناطق زلزله زده برعهده وزارت راه و شهرسازی بود که هنوز نتوانسته آنطور که باید کار بازسازی آنها را انجام دهد و در نهایت بازسازی این واحدها هم به بنیاد مسکن سپرده شده است.

خواجه ای افزود: ۲۰ میلیارد تومان برای کمک به ساخت این واحدها از سوی هیات دولت اختصاص داده شده که بنام وزارت راه و شهرسازی است که باید این اعتبار را در اختیار بنیاد مسکن قرار دهند تا بتوانیم کار بازسازی این پروژه ها را نیز سرعت بخشیم.

ساخت و تعمیر ۶۱ درصد از جایگاه های دامی مناطق زده

نوربخش حاتمی، رییس جهاد کشاورزی استان کرمانشاه نیز در این نشست با اشاره به خسارت ۲۱ هزار و ۵۸۶ جایگاه دامی در مناطق زلزله زده گفت: از این تعداد ۱۳ هزار و ۸۹ جایگاه تخریبی و ۸۴۹۷ جایگاه تعمیری هستند.

وی از اتمام ساخت و تعمیر ۱۵ هزار و ۱۵۵ جایگاه دامی خبر داد وافزود: از این تعداد ۸۵۳۲ جایگاه تخریبی و ۶۶۲۳ جایگاه تعمیری بوده که کار ساخت و تعمیر آنها به پایان رسیده است. در حال حاضر ۶۴۳۱ جایگاه تخریبی و تعمیری باقی مانده که عملیات ساخت و تعمیر آنها در حال اجرا است.

جبران خسارت بسیاری تاسیسات گردشگری استان نیازمند اعتبار است

امید قادری مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان نیز در این نشست با اشاره به خسارت بسیاری تاسیسات گردشگری استان در زلزله سال گذشته گفت: یکی از این تاسیسات بحث راه و تاسیسات موجود در محل آبشار پیران است.

وی آبشار پیران را یکی از بزرگترین آبشارهای خاورمیانه عنوان کرد وافزود: متاسفانه زلزله سال گذشته هم به خود آبشار آسیب وارد کرده و هم تاسیسات آن رادچار خسارت کرده است که نیازمند تشکیل کارگروهی برای رفع مشکلات و خطرات احتمالی آن در آستانه عید نوروز و بازدید گردشگران است و باید اعتبارات در این زمینه افزایش یابد.

این مسئول با اشاره به خسارت کاروانسرای شاه عباسی قصرشیرین هم گفت: خسارت ها به حدی است که هر آن احتمال ریزش این کارونسرا  وجود دارد و مکاتباتی درجهت مرمت خسارت های این کارونسرا با اوقاف به عنوان مالک این کاروانسرا داشته ایم که هنوز به نتیجه نرسیده ایم.
 

انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

بهره‌برداری از ۱۳۶۱ طرح اشتغال‌زایی و ۱۰ مدرسه سیار برکت در کرمانشاه

امیرحسین مدنی در سفر خود به کرمانشاه علاوه بر افتتاح ۱۳۶۱ طرح اشتغال‌زایی در مناطق …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.