محمدهادی ارباب در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، با بیان اینکه پارکینگهای غیرمجاز به معضلی برای شهر کرمانشاه تبدیل شده است، ادامه داد: این پارکینگها گاهی اضافه دریافت وجه انجام میدهند، بستر آسیبهای اجتماعی هستند و حتی چهره شهر را برای ورود مسافران خصوصاً در آستانه ایام نوروز نامناسب میکنند.
وی با بیان اینکه در شهر کرمانشاه با احتساب پارکینگهایی که زیر مجموعه دستگاههای مختلف هستند و بدون محاسبه توقفگاهها حدود ۱۲۷ پارکینگ داریم، یادآور شد: از این تعداد فقط ۲۰ تا ۲۵ پارکینگ پروانه دارند و ضوابط قانونی را رعایت میکنند.
ارباب خاطرنشان کرد: وقتی به پارکینگهای غیر مجاز مراجعه میکنیم و از آنها میخواهیم ضوابط را رعایت کنند، اعلام میکنند زیرمجموعه فلان دستگاه هستند و حاضر به پیروی از مقررات اتحادیه نمیشوند.
وی با اشاره به ضوابط و قوانینی که پارکینگها موظف به رعایت آن هستند، اظهار کرد: پارکینگها باید دیوار و یا حصارکشی داشته باشند و کف آنها شرایط مناسبی مانند آسفالت، شن ریزی و یا بتن داشته باشد.
رئیس اتحادیه شرکتهای خدماتی کرمانشاه با بیان اینکه پارکینگها باید نرخنامه مصوب را به صورت بنر یک و نیم در دو متری در ورودی پارکینگ نصب کنند، تاکید کرد: نرخ ورودی برای هر پارکینگ حدود دو هزار تومان تا سقف سه ساعت و بعد از آن افزایش مبلغ برای هر ساعت البته برای پارکینگهای غیرطبقاتی است.
ارباب یادآور شد: متصدی پارکینگ هم باید یک فرد واحد و دارای لباس مشخص باشد و قبضی که به مردم ارائه میدهد را در پایان کار باطل کند. به علاوه قبض باید دارای آرم اتحادیه باشد و در انتهای قبض نرخ مصوب پارکینگ درج شده باشد.
وی با بیان اینکه هم اکنون بسیاری از پارکینگهای غیرمجاز این ضوابط را رعایت نمیکند، عنوان کرد: این پارکینگها به بستری برای تخلفهای اقتصادی و اجتماعی تبدیل شدهاند.
وی از ورود جدی دادستانی به موضوع پارکینگهای غیرمجاز کرمانشاه خبر داد و اظهار کرد: دادستانی کرمانشاه برای ساماندهی این پارکینگها به صورت جدی پای کار است و امیدواریم تا قبل از پایان سال اقدامات خوبی در این زمینه صورت گیرد.
انتهای پیام